Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
7. novembra 2022, 20:39
Čas čítania 0:36

Vianočné trhy v Bratislave sa začnú už v novembri. Sľubujú bohatý program, kapustnicu aj medovníky

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Vianočné trhy v Bratislave sa začnú už v novembri. Sľubujú bohatý program, kapustnicu aj medovníky
Zdroj: Instagram/Matúš Vallo

Primátor Bratislavy Matúš Vallo oznámil dátum otvorenia vianočných trhov v hlavnom meste.

Po dvoch rokoch pauzy sa do Bratislavy vrátia vianočné trhy. Budú trvať od 25. novembra do 22. decembra na Hlavnom aj Františkánskom námestí. Informáciu oznámil prostredníctvom instagramového profilu primátor Matúš Vallo. Sľubuje kultúrny program aj typické vianočné stánky. 

„Vianočný trh je najmä miestom, kde zdieľame pokojnú atmosféru prichádzajúcich sviatkov spoločne a tešíme sa z plánovaných, ale aj náhodných stretnutí, usmievame sa na seba, úprimne si navzájom prajeme krásne Vianoce a všetci sa snažíme byť na druhých tak trochu lepší,“ napísal Vallo. Trhy budú podľa neho ekologické v najvyššej možnej miere a zamerajú sa na kvalitu. 

Opätovne zvolený primátor hlavného mesta sľubuje aj množstvo sprievodných aktivít. „Adventné koncerty, trhy, vianočné čítania, pestrý program pre deti, vianočná električka, výstavy, vianočné svetielka (v šetrnom móde), bazáre, možno aj nejaké vianočné bizáre, kvízy, komentované prehliadky a vychádzky...,“ vymenúva Vallo aktivity a udalosti, ktoré mesto plánuje. 

Spolu so začiatkom trhov sa ľudia môžu tešiť na slávnostné rozsvietenie vianočného stromčeka.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matúš Vallo (@matus.vallo)

Domov
Zdieľať
Diskusia