Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
6. novembra 2022, 15:06
Čas čítania 0:56

Newcastlu United sa cnie za Martinom Dúbravkom. „Martina milujem,“ povedal tréner Eddie Howe na margo Dúbravkovho možného návratu

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Newcastlu United sa cnie za Martinom Dúbravkom. „Martina milujem,“ povedal tréner Eddie Howe na margo Dúbravkovho možného návratu
Zdroj: Gettyimages/Visionhaus-Contributor
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Martin Dúbravka je súčasťou Manchestru United od leta, no doteraz neodchytal ani jeden zápas.

Martin Dúbravka sa možno vráti späť do Newcastlu United, píše Manchester evening news. Počas piatkovej tlačovej konferencie to naznačil tréner tímu Eddie Howe. Slovenský brankár je v súčasnosti na hosťovaní v Manchestri United, kam odišiel v lete v posledný prestupový deň.

Manchester za hosťovanie zaplatil dva milióny libier, no služby 33-ročného slovenského brankára doteraz nevyužil ani raz. Vo všetkých stretnutiach chytal Španiel David de Gea. Martin Dúbravka bol v Newcastli až do príchodu Brita Nicka Popea jednotkou.

Anketa:
Má Martin Dúbravka na to, aby sa po návrate do Newcastlu United stal opäť tímovou jednotkou?
Určite áno.
Nemyslím si, sú tam mladší a lepší.
Určite áno.
82 %
337 Hlasov
Nemyslím si, sú tam mladší a lepší.
18 %
74 Hlasov

„Myslím si, že Martin je vynikajúci brankár. Časom sa s ním porozprávam,“ povedal Howe na margo otázky, či klub zvažuje Dúbravkov návrat. „Viac sa k tomu vyjadrovať nebudem, keďže ako on, tak aj my sme uprostred rušného obdobia. Ale určite príde čas na vzájomnú debatu. Dvere sú stále otvorené, no všetko závisí od toho, čo chce Martin. Jediné, čo poviem, je, že toho chlapca milujem. Minulý rok sa mu darilo skvele,“ uzavrel Howe.

Newcastle United má možnosť predčasne ukončiť Dúbravkovo hosťovanie, ktoré je platné do leta 2023. Ak by klub mal naozaj záujem o jeho návrat, stať by sa tak mohlo už počas nadchádzajúceho prestupového obdobia v zime.

Martin Dúbravka
Zdroj: Twitter.com/Fabrizio Romano

Martin Dúbravka je súčasťou klubu Newcastle United od sezóny 2017/2018. Do Anglicka prestúpil z pražskej Sparty. V sezónach 2018/19 a 2019/20 odchytal všetky ligové stretnutia. Newcastlu United sa od príchodu nových, saudskoarabských majiteľov darí. V súčasnosti je klub na štvrtom mieste a o bod pred piatym Manchestrom United, ktorý má zápas k dobru.

Domov
Zdieľať
Diskusia