Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti JTRE. 
4. novembra 2022, 15:45
Čas čítania 1:51
Sponzorovaný obsah

Dostupné bývanie v Bratislave: na okraji Ružinova nájdeš byty v novostavbách, ktorých cena sa začína na 135-tisíc eurách

Dostupné bývanie v Bratislave: na okraji Ružinova nájdeš byty v novostavbách, ktorých cena sa začína na 135-tisíc eurách
Zdroj: Shutterstock
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA BÝVANIE
Uložiť Uložené

Ku každému bytu teraz môžeš získať vonkajšie parkovacie miesto zdarma. Konať treba rýchlo, ponuka je limitovaná.

Vlastné bývanie v hlavnom meste sa v dnešnej dobe môže mnohým javiť ako nedostupné. Nedostatok bytov a rastúce ceny materiálov vyhnali ceny nehnuteľností do výšok, ktoré si pri súčasných hypotekárnych sadzbách môže dovoliť málokto. Našťastie v Bratislave rastie projekt, v ktorom sú byty skutočne dostupné a navyše ponúkajú vysokú kvalitu. Predstavujeme ti Ovocné sady Trnávka.

Moderná štvrť vo východnej časti Bratislavy ponúka viac ako 900 bytov pre mladé páry či rodiny, ale aj jednotlivcov, ktorí majú radi život v komunite, no zároveň s dostatkom súkromia. V jednoizbových, dvojizbových a trojizbových bytoch môže nájsť svoj domov každý, kto hľadá bývanie v novostavbe v Bratislave za rozumnú cenu. Navyše do 23. 12. získa každý majiteľ nového bytu parkovacie miesto na vonkajšom parkovisku zadarmo. Konať treba rýchlo, ponuka je limitovaná.

J&T Real Estate
Zdroj: J&T Real Estate

Najdostupnejšie ceny v segmente

Byty v Ovocných sadoch sú jedna z najdostupnejších novostavieb v hlavnom meste. Vďaka cene za štvorcový meter, ktorá sa pohybuje okolo 3 400 eur, kvalite vyhotovenia, vybavenosti a dostupnosti do centra patria tieto byty k najvýhodnejšej ponuke vo svojom segmente.

Svedčí o tom aj vysoký záujem – počas prvej etapy predaja sa z celkového počtu bytov 550 predala do mesiaca takmer polovica. Momentálne sú v nej voľné už iba dva byty, a preto sa developer J&T Real Estate rozhodol pustiť do predaja druhú etapu. Takmer 500 bytov a apartmánov v ponuke sa začína na cene 135-tisíc eur a z ponuky rôznych plôch a moderných dispozícií si vyberie každý.

Kúpa bez obáv 

Developer projektu garantuje sumu a zaručuje sa za to, že cenu uvedenú v zmluve dodrží a neuplatní tzv. inflačnú doložku, ktorá umožňuje developerom zvýšiť ceny za byt aj po podpise kúpnej zmluvy. V poslednom čase sa k nej uchýlili viaceré veľké firmy, v prípade Ovocných sadov Trnávka je však cena pevná a nemenná. Okrem toho pri kúpe bytu do 23. 12. získaš parkovacie miesto zadarmo, čo je výhoda, ktorú pri čoraz nedostupnejšom parkovaní v hlavnom meste rozhodne oceníš.

J&T Real Estate patrí medzi najväčších developerov v Bratislave, medzi jeho projekty patria Eurovea City, River Park či Zuckermandel. Z obytných súborov sú to Byty Fuxova, Nová Vlárska Kramáre a Karloveské rameno.

J&T Real Estate
Zdroj: J&T Real Estate

Všetko poruke vďaka širokej vybavenosti

Ovocné sady vyrastajú na východnom okraji Ružinova, ktorý sa vyznačuje priamym napojením na diaľničný obchvat, po ktorom si v centre Bratislavy za desať minút. Prečo však niekam jazdiť, keď táto štvrť ponúka všetko potrebné na život?

Nájdeš tu rozľahlý centrálny park so širokými možnosťami trávenia voľného času. Nadväzovanie nových vzťahov a tvorbu komunít podporuje množstvo lavičiek, altánok, komunitný gril či workoutové stroje a priestor na loptové hry. Rodičov poteší detské ihrisko aj materská škola priamo v projekte. Nákupné centrá Avion, Pharos či Ikea sa nachádzajú v susedstve Ovocných sadov, čo z nich robí jednu z najlepšie vybavených štvrtí v mestskej časti.

Viac detailných informácií nájdeš na webovej stránke.

J&T Real Estate
Zdroj: J&T Real Estate
Domov
Zdieľať
Diskusia