Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Kaufland.
4. novembra 2022 o 9:00
Čas čítania 1:28
Sponzorovaný obsah

Nie všetky rodiny čakajú pokojné Vianoce. Kúp si adventný kalendár, ktorý to pomôže zmeniť

ZAUJÍMAVOSTI KAUFLAND VIANOCE
Uložiť Uložené

V Kauflande si môžeš kúpiť adventný kalendár, s ktorým podporíš neziskovú organizáciu Úsmev ako dar.

Predstav si, že prídeš domov a do nosa ti udrie vôňa medu, klinčekov, škorice a mandarínok. Nemusíš sa ani pozrieť do kalendára a vieš, že Vianoce sú blízko. Nie všetky rodiny si však môžu vešať okolo domu svetielka alebo zdobiť stromček až po strop. Dokonca sú medzi nami aj takí ľudia, ktorým aj v tomto sviatočnom období v dôsledku náročných životných okolností hrozí strata bývania či doslova rozpad rodiny. 

Kaufland už po štvrtý rok podporuje neziskovú organizáciu Úsmev ako dar a pomáha rodinám zostať spolu vďaka projektu „Darujte úsmev 2×.“ Nielen na Vianoce. Pomôcť môžeš opäť aj ty kúpou adventného kalendára s Medovníčkom v Kauflande kdekoľvek na Slovensku. 

kaufland
Zdroj: Kaufland

Baliť sa budú iba darčeky 

Adventným kalendárom môžeš potešiť osobu, ktorá bude potom s nadšením otvárať okienka a s každým dňom odpočítavať príchod Vianoc. Druhý venuješ dieťaťu, ktoré aj vďaka tvojej podpore bude môcť stráviť najkrajšie sviatky v roku spoločne so svojou rodinou. A hoci ho nepoznáš, skvelý pocit z darovaného úsmevu ťa bude hriať a bude tvojím vianočným darčekom, ktorý ťa pohladí na duši. Navyše, čokoláda v kalendári má označenie Fairtrade.

Kaufland chce prispieť k tomu, aby sa nikto nemusel so svojou rodinou lúčiť a aby jedinou vecou, ktorá sa zabalí do tašky, boli darčeky. Každý predaný kus kalendára podporí neziskovú organizáciu Úsmev ako dar, ktorá sa už 30 rokov stará o to, aby rodiny na Vianoce zostali spolu. 

„Ešte stále je medzi nami mnoho detí a rodín, ktoré sa z rôznych dôvodov ocitli v ťažkej životnej situácii. Často sa na nás obracajú s dôverou a prosbou o pomoc. Kúpou Kaufland adventného kalendára môže každý prispieť k tomu, aby sa čo najviac detských tvárí rozžiarilo úsmevom, a to nielen na Vianoce,“ hovorí Mária Soboličová, manažérka pre fundrising a PR z neziskovej organizácie Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar.

Domov potrebuje každá rodina

Každé dieťa potrebuje rodinné zázemie. Miesto, kde môže pokojne spať, hrať sa, učiť, rásť i dospievať. Nielen na Vianoce, ale po celý rok. Domov potrebuje nájsť aj Medovníček, hlavná postavička z tohto dobročinného projektu. Keď obdaruješ nejaké dieťa týmto kalendárom, môžeš mu k tomu pustiť rozprávku o Medovníčkovi, ktorému darovali zvieratká tiež dôvod na úsmev. Adventný kalendár nájdeš v predajnej sieti Kaufland po celom Slovensku. 

kaufland
Zdroj: Kaufland
Domov
Zdieľať
Diskusia