Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
2. novembra 2022, 8:17
Čas čítania 0:28

VIDEO: Slafkovský zostal po tvrdom zákroku na zemi. Spoluhráči vzápätí začali bitku, aby ho pomstili

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Hokejisti Montrealu Canadiens prehrali s Minnesotou Wild 1 : 4. Juraj Slafkovský dostal počas zápasu tvrdý hit.

Zápas Montrealu Canadiens a Minnesoty Wild nedopadol pre Slafkovského dobre. Do bodovania sa nezapísal a na záver dostal tvrdý hit od súpera Marca Rossiho, po ktorom mal problémy postaviť sa naspäť na korčule. Po zápase však povedal, že je v poriadku. 

Spoluhráči sa však so svojím rozhodnutím pomstiť Slafkovského prerátali a nielen že Rossiho nevylúčili, ale taktiež poslali Montreal za potýčku do oslabenia. 

Slafkovský v zápase odohral vo štvrtom útoku necelých trinásť minút a bol súčasťou druhej presilovej formácie. Mal jeden hit, dve trestné minúty a jednu zblokovanú strelu.

21. októbra 2022, 14:30 Čas čítania 4:51 PROFIL: Montreal Canadiens má rekordy v DNA rovnako, ako má Juraj Slafkovský. Toto je príbeh najúspešnejšieho klubu v histórii NHL PROFIL: Montreal Canadiens má rekordy v DNA rovnako, ako má Juraj Slafkovský. Toto je príbeh najúspešnejšieho klubu v histórii NHL
Domov
Zdieľať
Diskusia