Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
13. októbra 2022, 8:03
Čas čítania 0:49

AKTUÁLNE: Strelec z Bratislavy je mŕtvy, polícia ho vypátrala

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia vypátrala strelca dnes ráno.

Polícia na Facebooku informuje, že strelca, ktorý vraždil na ulici Zámocká, už vypátrali. Našli ho mŕtveho. „Môžeme upokojiť verejnosť, že ďalší útok strelca zo Zámockej ulice v Bratislave jej nehrozí. Dnes ráno polícia strelca vypátrala. Mŕtveho. Aktuálne prebiehajú procesné úkony, bližšie informácie vám poskytneme hneď, ako to bude možné,“ píše polícia.

K streľbe v centre Bratislavy došlo v stredu po 19.00 h. Na mieste zomreli dvaja muži. Zranená bola jedna žena, ktorú previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Páchateľ z miesta činu ušiel. Polícia po ňom intenzívne pátrala, využila pri tom aj psovodov, čln či vrtuľník. Prípad vyšetruje Národná kriminálna agentúra.

Sloboda a solidarita: Stávame sa krajinou, kde sa ľudia budú báť slobodne žiť

Ako prvá sa z politických strán vyjadrila opozičná SaS, ktorá potenciálny útok na LGBTI komunitu odsúdila. „Včera večer sme zrejme boli svedkami toho, ako sa nenávisť z internetu môže preliať do reality. Útok na známy podnik, kde sa stretávala LGBTI komunita, nezničil len dva životy, ale oveľa viac.“

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„O Slovensku sa ešte dlho bude písať ako o krajine, kde nenávisť obrátila zbraň proti LGBTI komunite. Čo je ale horšie, stávame sa krajinou, kde sa budú báť ľudia slobodne žiť svoje životy, aby ich o ne niekto so zbraňou v ruke nepripravil,“ dodáva SaS.

Domov
Zdieľať
Diskusia