Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik TASR
9. októbra 2022, 18:19
Čas čítania 0:40

24-ročný vodič BMW s dvomi promile po nehode v Bratislave: Zabil som niekoho? Nie, rozbil som si len svoje auto

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Mladíkovi hrozí jeden rok za mrežami.

V bratislavskej Vrakuni skončilo auto s vodičom pod vplyvom alkoholu v stĺpe verejného osvetlenia. V dychu mu namerali vyše dvoch promile. K nehode došlo v sobotu (8. októbra) krátko pred 23.00 h na Dvojkrížnej ulici. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na Facebooku.


„Podľa doterajších informácií mal vodič na vozidle značky BMW pri prechádzaní križovatkou ulíc Kazanská – Dvojkrížna naraziť do stĺpa verejného osvetlenia, ktorý sa nachádzal na deliacom ostrovčeku na ľavej strane vozovky,“ ozrejmili policajti.

Dychová skúška na prítomnosť alkoholu preukázala pozitívny výsledok 0,98 mg/l, čo je 2,04 promile. Vodič putoval po ošetrení do cely policajného zaistenia. Policajti obvinili 24-ročného vodiča vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

Štáb TV Markízy vyspovedal mladíka priamo po nehode. „Voľačo som spravil? Alebo zabil? Ja som nič nespravil, ja som si svoje auto rozbil a sebe som si spravil škodu. Nič som nespravil, chvalabohu. Ja som nepil skoro nič,“ reagoval opitý šofér po nehode v sanitke.

Domov
Zdieľať
Diskusia