Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
7. októbra 2022, 15:52
Čas čítania 0:32

VIDEO: Polícia hľadá agresívneho mladíka, ktorý napadol a olúpil muža v Bratislave

Kategória:
News
Uložiť Uložené
VIDEO: Polícia hľadá agresívneho mladíka, ktorý napadol a olúpil muža v Bratislave
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj

Policajti priložili k videu aj fotku hľadanej osoby.

Policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri hľadaní osoby, ktorá je obvinená zo zločinu lúpeže spáchanej formou spolupáchateľstva.

Zločin sa údajne stal ešte pred mesiacom, konkrétne vo štvrtok 8. septembra 2022, pod lávkou pre chodcov, ktorá vedie z obchodného centra do komplexu administratívnych budov na Einsteinovej ulici v Bratislave.

Polícia priložila k príspevku aj video, na ktorom vidno fotku hľadaného mladíka. Ten podľa všetkého okradol muža s ruksakom, ktorý sa s ním spočiatku pustil do bitky.



Podľa záznamu bezpečnostnej kamery vidno, že muž s ruksakom podľahol presile. Agresor bol totiž spolu s ďalšími dvoma páchateľmi. Tí mu pravdepodobne odcudzili mobil.


Ak máš akékoľvek informácie o incidente zachytenom na videu, kontaktuj políciu na bezplatnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na facebookovej stránke Polícia SR – Bratislavský kraj.

Domov
Zdieľať
Diskusia