Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík TASR
7. októbra 2022, 13:41
Čas čítania 0:35

Pacienta z nehody na Zochovej prebrali z umelého spánku. Jeho stav sa zlepšuje

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Ďalší dvaja pacienti ležia so stredne ťažkými zraneniami.

Autonehoda na zastávke Zochova v Bratislave si vyžiadala päť obetí, ale aj niekoľko zranených. Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská aktuálne informovala, že sa stav jedného z pacientov, ktorý bol po nehode hospitalizovaný v kritickom stave, zlepšuje. 

„Pacient z tragickej nehody na Zochovej, ktorý bol hospitalizovaný v kritickom stave a jeho stav si vyžadoval napojenie na umelú pľúcnu ventiláciu, bol prebratý z umelého spánku,“ spresnila Kliská. V nemocnici ďalej hospitalizovali dvoch pacientov so stredne ťažkými zraneniami.

3. októbra 2022, 12:12 Čas čítania 0:27 Celé to netrvalo ani 10 sekúnd. Bolo tam zmotané telo, prešiel po ňom autom, hovorí muž, ktorý videl nehodu na Zochovej Celé to netrvalo ani 10 sekúnd. Bolo tam zmotané telo, prešiel po ňom autom, hovorí muž, ktorý videl nehodu na Zochovej

O vodičovi, ktorý v Bratislave zabil päť ľudí, včera rozhodoval Okresný súd Bratislava I. Podľa jeho verdiktu nie je nutné, aby poslal vinníka do väzby. Prokurátor však žiadal väzbu pre jeho postavenie funkcionára v športovom zväze.

„Súd nevzhliadol dôvod tzv. útekovej väzby pre hrozbu vysokého trestu. Súd nevzhliadol ani dôvod tzv. preventívnej väzby, keďže hrozba pokračovania v identickom alebo obdobnom konaní z konania obvineného a iných konkrétnych skutočností nevyplýva,“ uviedol hovorca súdu Pavol Adamčiak.

Domov
Zdieľať
Diskusia