Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2022, 14:59
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

Jared Leto si zahrá Karla Lagerfelda, oscarový herec bude film aj produkovať

FILMY A SERIÁLY JARED LETO KARL LAGERFELD SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Zatiaľ však nevieme žiadne termíny.

Oscarový herec Jared Leto stvárni postavu zosnulého kreatívneho riaditeľa Chanelu Karla Lagerfelda. Projekt už podporil aj módny dom Karl Lagerfeld a podľa Variety bude Leto film produkovať aj spolu s Emmou Ludbrookovou cez spoločnú produkčnú spoločnosť Paradox. Projekt je ešte v ranom štádiu, zatiaľ nemajú ani režiséra.

Leto pre WWD povedal, že vo filme sa budú venovať najmä množstvu vzťahov, ktoré Lagerfeld mal. „Karl mal viac ako 50-ročnú kariéru, takže profesionálne aj osobne mal blízko k veľkému počtu ľudí. Môžem povedať toľko, že sa budeme venovať kľúčovým vzťahom, ktoré vyjadrujú rôzne časti jeho života,“ povedal herec.

Karl Lagerfeld.
Karl Lagerfeld. Zdroj: TASR/DPA

Leto bude na filme spolupracovať aj s Pierom Paolom Righim, ktorý je od roku 2011 CEO módneho domu Lagerfeld, ako aj s niekoľkými ďalšími funkcionármi spoločnosti: s Caroline Lebarovou, šéfkou komunikačného oddelenia, a Sébastienom Jondeaum, ktorý bol Lagerfeldov osobný strážca a asistent.

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Righi povedal, že v priebehu rokov ich oslovili viacerí hollywoodski producenti, ktorí chceli spracovať Lagerfeldov ikonický život na strieborné plátno. Až Letova ponuka ho však oslovila a verí, že Lagerfeldov život zobrazia umeleckým spôsobom, aký by aj on sám chcel.

Domov
Zdieľať
Diskusia