Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
5. októbra 2022, 11:44
Čas čítania 0:56

Kultový Frasier sa vráti s 10 novými epizódami. Seriál o psychiatrovi si na prelome storočí vybojoval 37 cien Emmy

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené

Herec, ktorý stvárnil jeho otca, zahynul v roku 2018.

Po rokoch nepotvrdených špekulácií prišla konečne dobrá správa pre fanúšikov Frasiera. Kultový americký sitkom sa po 18 rokoch vráti na televízne obrazovky. 10 nových epizód odpremiéruje streamingová služba Paramount+. Podľa The Guardian sa v úlohe Frasiera Cranea opäť predstaví Kelsey Grammer, avšak ostatní členovia hereckého obsadenia sú zatiaľ nepotvrdení.

Frasier patrí medzi jednu z najúspešnejších televíznych situačných komédií nedávnej histórie. Medzi rokmi 1993 až 2004 sme mali možnosť vidieť 263 epizód a seriál získal až 37 prestížnych televíznych cien Emmy. V novej sérii opustí psychiater a zároveň rozhlasový moderátor Frasier Crane milovaný Seattle a presťahuje sa do Chicaga. 

25. marca 2024, 12:30 Čas čítania 3:26 Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček)

Okrem Kelseyho Grammera by sa mohol v novej sezóne aspoň epizodicky objaviť aj David Hyde Pierce, ktorý stvárňuje jeho brata Nilesa. John Mahoney, ktorý hral Frasierovho a Nilesovho otca Martina, zomrel v roku 2018. 

67-ročný Kelsey Grammer možnosť pokračovania naznačil už pred troma rokmi, keď v rozhovore pre ITV navrhol, že jeho postava by mohla byť profesorom alebo pracovať v súkromnej psychiatrickej praxi. V júli tohto roka potvrdil, že je „v záverečných fázach konečného scenára prvej epizódy“, a dodal: „Párkrát som si to prešiel a rozplakal som sa, takže som šťastný.“

Domov
Zdieľať
Diskusia