Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
3. októbra 2022, 16:33
Čas čítania 0:32

Pri Považskej Bystrici nabúral s 4,56 promile. Išiel do protismeru a jeho auto skončilo na streche

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Našťastie nikto neprišiel o život.

Slovenské médiá od včerajších nočných hodín informujú o hrozivej autonehode v Bratislave s opitým vodičom, ktorá si už doposiaľ vyžiadala 5 obetí. Polícia v nadväznosti na tragédiu z hlavného mesta zdôrazňuje, že podobných incidentov, pri ktorých úradovali vodiči pod vplyvom alkoholu, bolo cez víkend viac.

Podľa polície v nedeľu 2. októbra krátko pred 14. hodinou spôsobil v Myjave autonehodu 60-ročný vodič s 3,06 promile. V podguráženom stave nabúral do dvoch zaparkovaných áut. Pri nehode sa nikto nezranil, no vzniknutá škoda sa odhaduje na 2 000 eur.

V druhom prípade 41-ročný vodič vo večerných hodinách v nedeľu nafúkal až 4,56 promile. Nehoda sa stala v obci Praznov pri Považskej Bystrici. Vodič prešiel do protismeru, narazil do svahu a následne sa jeho auto prevrátilo na strechu. Pri nehode sa ľahko zranila 32-ročná spolujazdkyňa. Obidvom spomínaným vodičom hrozí rok za mrežami.

PZ SR
Zdroj: PZ SR
Domov
Zdieľať
Diskusia