Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzoravný obsah spoločnosti TV Markíza.
28. septembra 2022 o 15:46
Čas čítania 0:41

Nový súťažiaci na Love Islande: zaujmú jeho skúsenosti dievčatá?

FILMY A SERIÁLY LOVE ISLAND
Uložiť Uložené

Pozeral si poslednú epizódu?

Poslednú epizódu Love Islandu sa podarilo natočiť ešte pred tropickou búrkou Hermine, ktorá pred pár dňami zasiahla Kanárske ostrovy. Ako sme ťa informovali v predošlom článku, španielska vláda vydala najvyššie výstrahy. Produkcia bola dočasne pozastavená, pretože štáb spolu s účinkujúcimi museli dočasne evakuovať. Čo sa udialo vo vile lásky ešte predtým, než ju páriky opustili? 

pozri si najnovšiu časť

Pribudla nová tvár

Utorková epizóda sa začala dumpingom, po ktorom vypadla zo súťaže Lia. K učinkujúcim pribudol štvrtý bombshell – Radek. Uvidíme, ako dvadsaťšesťročný fitnestréner z Česka zamieša v šou karty. O tom, že jazyk lásky ovláda, svedčí aj fakt, že chodil s o 10 rokov staršou striptérkou, ktorú stretol v klube pre dospelých. Okrem toho mal ďalšie dva vážne vzťahy.

Radek pôsobí vyrovnaným dojmom, nič ho nerozhodí a rád sa porozpráva na akúkoľvek tému. Chladnú hlavu si dokáže zachovať aj vo veľmi vypätej situácii. Myslíš si, že jeho pokojná osobnosť dobre zapadne do kolektívu? Odpoveď nájdeš v nových epizódach Love Islandu, ktoré si môžeš pozrieť jedine na streamovacej platforme Voyo

sleduj love island
love island
Zdroj: Voyo
Domov
Zdieľať
Diskusia