Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tento článok vznikol vrámci mediálnej spolupráce s TV Markíza
Sponzorovaný obsah
26. septembra 2022, 16:00
Čas čítania 0:46

Kanárske ostrovy zasiahla tropická búrka Hermine. Ovplyvnila aj natáčanie šou Love Island

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené

Účastníkov aj štáb evakuovali do bezpečia.

Kanárske ostrovy v nedeľu v noci zasiahla tropická búrka Hermine, v dôsledku ktorej vydala španielska vláda najvyššie výstrahy. Na ostrovoch výdatne prší, fúka, hrozia zosuvy pôdy a na viacerých miestach je problém s elektrinou. Letiská na ostrovoch Tenerife, La Palma, El Hierro, Lanzarote a La Gomera zrušili lety. 

Love Island búrka Hermine
Vila, v ktorej sú ubytovaní účastníci šou Love Island. Zdroj: TV Markíza

V tejto oblasti na ostrove Gran Canaria aktuálne točia reality šou Love Island Česko & Slovensko z produkcie TV Markíza. Búrka obmedzila aj jeho natáčanie, keď museli štáb spolu s účinkujúcimi evakuovať. „Tropická búrka Hermína, ktorá zasiahla Kanárske ostrovy, ovplyvnila aj natáčanie reality šou Love Island Česko & Slovensko. Všetci účinkujúci, rovnako ako členovia štábu sú v bezpečí. Situácia s počasím sa na ostrove zlepšuje,“ uviedol Andrej Slaninka, PR manažér TV Markíza.

Aj napriek obmedzeniam, ktoré vyplynuli z počasia, šou pokračuje ďalej. Dnes si tak budeš môcť na VOYO pozrieť špeciálny diel Love Islandu. „Fanúšikovia Love Islandu nebudú ochudobnení o dnešný diel. Už večer sa môžu tešiť na špeciálnu epizódu na Voyo, v ktorej uvidia, ako sa ich ‚srdiečka‘ z dôvodu tropickej búrky sťahujú z jednej vily do druhej, ako sa vyrovnali so zmenou prostredia a čo im najviac chýba v ich nových provizórnych domovoch,“ dodal Andrej Slaninka.

love island, kanárske ostrovylove island, kanárske ostrovylove island, kanárske ostrovylove island, kanárske ostrovy
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia