Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Ensana.
16. septembra 2022, 12:00
Čas čítania 2:07
Sponzorovaný obsah

Máš chuť na päťhviezdičkový luxus? Hotel Thermia Palace ťa ohúri exkluzívnym priestorom aj špičkovými službami

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVANIE PO SLOVENSKU KAM CEZ VÍKEND
Uložiť Uložené

Pocit luxusu, exkluzivity a výnimočnosti stojí na detailoch.

Evokuje ti slovné spojenie „dovolenka pre náročných“ vychytené zahraničné destinácie či zvučné mená exkluzívnych svetových hotelov? Za luxusom však nemusíš cestovať na druhú stranu sveta. Nájdeš ho totiž aj doma na Slovensku.

Pocit luxusu, exkluzivity a výnimočnosti stojí na detailoch. To je fakt, ktorý ti potvrdí každý, kto má niečo precestované. Nestačí sa len ubytovať v peknom hoteli. Záleží na každom úsmeve, spôsobe, akým sa postarajú o tvoju spokojnosť, či na rýchlosti riešenia tvojich vyslovených aj nevyslovených požiadaviek. Všetky tieto „maličkosti“ ťa dokážu prepnúť do spokojného módu, v ktorom chce byť počas dovolenky každý z nás.

Thermia Palace
Zdroj: Thermia Palace

Tento cieľ dosiahneš aj na Slovensku. Navyše, od vysnívaného luxusu ťa delí len hodinka cesty z Bratislavy a o hodinku či dve viac zo vzdialenejších lokalít. Pridanou hodnotou dovolenky v tejto domácej destinácii sú geotermálne pramene a celosvetovo známy vzácny peloid. Viacerí už zrejme vedia, že reč je o piešťanskom Kúpeľnom ostrove. Presnejšie o secesnom päťhviezdičkovom hoteli Thermia Palace

Thermia Palace
Zdroj: Thermia Palace

Po prejazde najdlhším krytým mostom na Slovensku, ktorý je vrcholom funkcionalistickej architektúry, sa z bežného života a každodennej reality presunieš na miesto, kde sa prostredie i ľudia postarajú o to, aby sa dni, ktoré tu stráviš, zapísali do tvojich spomienok ako čas, keď si zažil svoj súkromný raj.

Po červenom koberci

Už vstup do prvého a jediného kúpeľného hotela, ktorý je súčasťou siete Ensana Health Spa Hotels, ťa príjemne prekvapí. Kráčať totiž budeš po červenom koberci. Následne sa ťa ujme ochotný personál a v tom momente pochopíš, že od tejto chvíle bude o teba špičkovo postarané.

Ak si správny bohém a bonviván, okrem kvalitných služieb ťa bude baviť aj secesná estetika, leknové jazierka či hlas noblesných pávov, ktoré dotvárajú atmosféru kúpeľného parku. Uvoľneného ducha secesie si na tomto mieste vychutnáš doslova na každom kroku.

Jej esenciu však nájdeš najmä vo vychýrenej reštaurácii hotela Thermia Palace, ktorá prekvitá pod vedením scestovaného odborníka na svetové chute – gréckeho šéfkuchára Christosa Mousouroulisa. Minútky, ktoré budú predchádzať tvojmu kulinárskemu zážitku, môžeš stráviť popri obdivovaní výhľadu na kúpeľný park alebo priečelia vstupu do reštaurácie, ktoré zdobí na mieru vytvorený obraz Alfonsa Muchu.

Thermia Palace
Zdroj: Thermia Palace

Tento dar svetoznámeho umelca bol poďakovaním za uzdravenie jeho dcéry. Podľa legendy je jednou zo žien na obraze práve ona. Z reštaurácie sa plynule presunieš do izby, v ktorej sa môžeš zvaliť pod baldachýn na svojej luxusnej posteli. To, ako využiješ svoj oddychový čas v jednom z najluxusnejších hotelov Slovenska, je len na tebe.

Dáme ti však tip na najvychytenejšie kúpeľné procedúry, ktoré môžeš na vlastnej koži vyskúšať v secesnom kúpeľnom dome Irma. S hotelom Thermia Palace sú pri sebe tak blízko, že tam môžeš prejsť v hotelových papučiach a župane. Ohúri ťa tam kupolovitý strop a vitrážové okná bahniska a zrkadliska. Pri pohľade na nich stratil slová už nejeden návštevník.

Thermia Palace
Zdroj: Thermia Palace

Poradí ti kúpeľný lekár

Z ďalších procedúr, ktorých je dokopy viac ako šesťdesiat, si môžeš vyberať buď podľa vlastnej preferencie, alebo po konzultácii s kúpeľným lekárom. K celkovej regenerácii tela a ducha môžeš pridať aj príjemné posedávanie v kaviarničkách, prechádzky v parku, golf či bohatý kultúrny program. Všetko, čo chceš vedieť o možnostiach luxusne strávenej dovolenky na Slovensku, sa dozvieš na tejto stránke, na ktorej si môžeš pobyt v perle secesie na piešťanskom Kúpeľnom ostrove aj rezervovať.

luxusná dovolenka čaká tu
Domov
Zdieľať
Diskusia