Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
7. septembra 2022, 15:44
Čas čítania 0:39

VIDEO: Nick Kyrgios po vypadnutí na US Open trieskal raketami o zem ako zmyslov zbavený. „Každý druhý turnaj je strata času”

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
VIDEO: Nick Kyrgios po vypadnutí na US Open trieskal raketami o zem ako zmyslov zbavený. „Každý druhý turnaj je strata času”
Zdroj: Reprofoto/Twitter.com
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeho poraziteľom je Rus Karen Chačanov.

Austrálsky tenista Nick Kyrgios vypadol na turnaji US Open v New Yorku. Po tom, čo v osemfinále vyradil favorizovaného Daniila Medvedeva, cítil šancu na úplné víťazstvo.

Vo štvrťfinále už však nestačil na ďalšieho Rusa Karena Chačanova z Moskvy. Prehral proti nemu 5 : 7, 6 : 4, 5 : 7, 7 : 6 (3), 4 : 6.

Po skončení zápasu začal Kyrgios trieskať raketou o zem. Keď ju rozbil a odhodil, do ruky vzal ďalšiu, s ktorou spravil to isté.

„Je to zničujúce a láme mi to srdce,” povedal Austrálčan po zápase. Ďalej povedal, že podľa neho je každý druhý turnaj počas sezóny zbytočný, pretože ľudia aj tak ocenia iba úspechy na grandslamových turnajoch.

Pre 26-ročného Rusa ide o nové grandslamové maximum v kariére. V semifinále si o finále zahrá s Nórom Casperom Ruudom.

Druhú semifinálovú vytvoria víťazi zo zápasov Andrej Rubľov – Frances Tiafoe a Jannik Sinner – Carlos Alcaraz.

Domov
Zdieľať
Diskusia