Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
6. septembra 2022 o 20:00
Čas čítania 1:21

TOP 3 v utorok: Pogba vraj dal zakliať Mbappého, muž jazdil s kartónovým EČV a prokurátorky z Oravy prídu o funkcie

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Toto sú najdôležitejšie správy za uplynulý deň.

Futbalista Paul Pogba údajne dal zakliať Kyliana Mbappého

Francúzsky futbalista Paul Pogba vraj navštívil šamana, aby zaklial Kyliana Mbappého a privodil mu zranenie. Pred súdom to tvrdil jeho brat Mathias, ktorý podľa obžaloby známeho futbalistu vydieral.

Paul Pogba zločineckej skupine, ktorej súčasťou je údajne aj jeho brat Mathias, zaplatil 100-tisíc eur. Peniaze dal šamanovi, predmetom ich stretnutia však nemala byť žiadna kliatba, ale humanitárna pomoc. Skupina od neho pritom žiadala dohromady až 13 miliónov – ide o skupinu priateľov a príbuzných, ktorí požadujú akúsi kompenzáciu za uplynulých 13 rokov. Tak dlho trvá Pogbova úspešná futbalová kariéra. Skupina ho prenasledovala, vydierala a dokonca napadla v jeho byte.

Paul Pogba.
Paul Pogba. Zdroj: Getty Images/Soccrates Images-Contributor

Slovák jazdil s kartónovým EČV, chytili ho

Muž jazdil s kartónovou „ešpézetkou“ napriek tomu, že má zadržaný vodičák a jeho auto ani nemá platné kontroly. Štyridsaťdeväťročného muža z Piešťan zastavili policajti v pondelok večer v Seredi. Podľa statusu polície im ani neukázal žiadne doklady. Namiesto normálneho evidenčného čísla vozidla mal na kartónoch nakreslenú falošnú značku.

Teraz mu hrozí pokuta až do 1 308 eur a 60 mesiacov zákaz šoférovať.

Polícia, špz, auto
Zdroj: Facebook/Polícia SR

Prokurátorky z prípadu pedofilného kňaza prišli o funkcie

Generálny prokurátor Maroš Žilinka degradoval dve prokurátorky z Oravy, ktoré pracovali na prípade sexuálneho zneužívania malého dievčaťa. Len 13-ročné dievča opakovane zneužil kňaz Ondrej z Dolného Kubína, ktorý nakoniec vyviazol len s podmienečným trestom.

8. novembra 2022 o 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

Prokurátorky prišli o svoje pozície, pretože podkvalifikovali stíhaný skutok. Na problém upozorňovali médiá, bývalá ministerka spravodlivosti Mária Kolíková aj generálny prokurátor Žilinka. Miernejšie posúdenie prípadu viedlo k miernejšiemu trestu, ktorý podľa generálneho prokurátora nezodpovedal okolnostiam prípadu.

Generálny prokurátor Maroš Žilinka.
Generálny prokurátor Maroš Žilinka. Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Instagramový post dňa: Jason Momoa si oholil vrkoč, aby upozornil na znečisťovanie

Herec Jason Momoa zavesil na svoj instagramový účet video, na ktorom si dáva oholiť hlavu. Tento symbolický „nový začiatok“ publikoval v snahe upozorniť na využívanie jednorazových plastových produktov. „Musíme s tým prestať,“ hovorí. Či už ide o príbory, fľašky, poháre, alebo ďalšie jednorazové plastové produkty, herec upozorňuje, že všetky končia v „našej zemi a v našich oceánoch, je to veľmi smutné“.

Fanúšikom povedal, že je načase skoncovať s jednorazovými plastmi, a nezabudol dodať, že ich má rád.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Domov
Zdieľať
Diskusia