Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
3. septembra 2022, 10:43
Čas čítania 0:47

VIDEO: Serena Williamsová odohrala svoj posledný tenisový zápas. Na US Open prehrala proti Austrálčanke Ajle Tomljanovičovej

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
VIDEO: Serena Williamsová odohrala svoj posledný tenisový zápas. Na US Open prehrala proti Austrálčanke Ajle Tomljanovičovej
Zdroj: Getty Images/Robert Prange-Contributor
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Američanka počas svojej kariéry získala 23 grandslamových titulov.

Tenistka Serena Williamsová s najväčšou pravdepodobnosťou ukončila svoju profesionálnu kariéru, píše CNN.

V 3. kole US Open totiž prehrala s Austrálčankou Ajlou Tomljanovičovou. Zápas trval vyše 3 hodiny. Pre Austrálčanku to je prvý postup do osemfinále US Open v kariére.

Serena Williamsová dostala v pozápasovom rozhovore otázku, či prehodnotí svoj odchod. „To si nemyslím, ale človek nikdy nevie,” povedala 23-násobná grandslamová šampiónka v dvojhre.

Anketa:
Sledoval si úspechy Sereny Williamsovej?
Áno, bola to skvelá tenistka.
Nie, tenis ma príliš nezaujíma.
Občas som to jedným okom sledoval.
Áno, bola to skvelá tenistka.
59 %
Nie, tenis ma príliš nezaujíma.
22 %
Občas som to jedným okom sledoval.
19 %

Američanka sa ďalej poďakovala rodičom, ktorým je podľa vlastných slov veľmi vďačná, pretože to boli práve oni, ktorí všetko začali.

Za svoje úspechy vďačí takisto aj staršej sestre Venus Williamsovej. „Nebola by osm Serena, keby to nebola Venus. Ona je jediný dôvod, prečo Serena Wiliamsová kedy existovala”.

Veľké emócie cítila aj víťazka zápasu Tomljanovičová. „Serenu milujem rovnako, ako vy. To, čo urobila pre mňa a pre tenis je neuveriteľné. Nikdy som si nemyslela, že budem mať šancu hrať so Serenou jej posledný zápas. Keď si spomeniem na časy, kedy som ju ako dieťa sledovala, všetky jej finále, tak to je pre mňa neskutočný moment,” povedala Austrálčanka.

Pamätný zostane výrok 40-ročnej americkej tenistky, ktorá prehlásila, že je „iba Serena”.

Domov
Zdieľať
Diskusia