Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
2. septembra 2022, 14:38
Čas čítania 0:40

VIDEO: Rafael Nadal si na US Open rozbil nos vlastnou raketou. Krvavú ranu mu musel ošetriť zdravotník

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
VIDEO: Rafael Nadal si na US Open rozbil nos vlastnou raketou. Krvavú ranu mu musel ošetriť zdravotník
Zdroj: Reprofoto/Twitter.com
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ako sám neskôr vtipkoval, čosi podobné sa mu už raz podarilo. No vtedy to bolo golfovou palicou.

Španielsky tenista Rafael Nadal si v zápase na US Open v New Yorku rozbil raketou nos. Nešťastná nehoda sa mu prihodila vo štvrtom sete. Po tom, čo vrátil loptičku Fabiovi Fogninimu mu raketa udrela o zem. Následkom toho sa odrazila a udrela Nadalovi do nosa.

Tenista raketu okamžite pustil a šiel si ľahnúť. Nos mu postupne začala zalievať krv. Zranenie mu ošetril lekár, ktorý sa Španiela ujal. Zápas nakoniec dohral a po štyroch setoch 2 : 6, 6 : 4, 6 : 2 a 6 : 1 postúpil.

Ako 36-ročný tenista po zápase priznal, bezprostredne po zásahu raketou sa mu krútila hlava. Prvotný dojem bol, že si zlomil nos.

Neskôr na celú situáciu reagoval s humorom. „Raz som si už nos rozbil, no vtedy to bolo golfovou palicou a nie tenisovou raketou.“ Rafael Nadal sa pokúša o 5. titul v rámci US Open a celkovo 23. grandslamový titul.

Domov
Zdieľať
Diskusia