Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
25. augusta 2022, 20:26
Čas čítania 1:09

Andrew Tate sa lúči s Instagramom: Nechcem žiť vo svete, kde muži ubližujú ženám. Už nečakajte žiadne fotky Bugatti

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Kontroverzný influencer v hodinovom videu vysvetľuje, že sa za ban na Instagrame, Facebooku a Tiktoku nehnevá.

Andrew Tate sa nehnevá za to, že dostal ban od Instagramu, Facebooku či Tiktoku. Aj naďalej plánuje pokračovať v šírení svojich myšlienok, pretože sa považuje za „obeť vlastného úspechu“ a momentálne „najslávnejšieho muža na svete“.

„Som pravdepodobne jediný človek na svete, ktorý môže byť takto hanobený bez toho, aby to vnímal ako osobnú urážku, a bez toho, aby sa ho to dotklo,“ komentuje bany od sociálnych gigantov Tate vo videu.

Sám seba obhajuje tým, že virálne videá s kontroverznými názormi na ženy, ktoré sa masovo šírili po internete, boli väčšinou vytrhnuté z kontextu. „Nemám rád, keď niekto moje dlhé videá postrihá, vytrhne kúsky z kontextu, odstráni tón vtipu a vytvorí o mne obraz, ktorý nie je pravdivý,“ obhajuje sa influencer.

Podľa vlastných slov by bol radšej, keby od sociálnych sietí dostal upozornenie predtým, ako mu rovno udelili ban. „Nemám rád, keď ma neprávom obviňujú z kriminálnej aktivity. Nemám zápis v trestnom registri v žiadnej krajine sveta,“ vyhlasuje Tate.

Bývalý kickboxer vo videu uznáva, že za svoj ban nesie čiastočnú zodpovednosť aj on sám. „Keby o vás strihalo videá toľko ľudí ako o mne a mali by negatívnu agendu, mohli by zle vykresliť aj Mickey Mousa,“ zamýšľa sa influencer. Sociálne siete obvinil z toho, že ani raz nezakročili voči vyhrážkam, ktoré dostáva, aj keď ich občas býva „5 000 denne“.

Tate v závere videa konštatuje, že si plánuje dať pauzu od podcastu, ktorý nahráva so svojím bratom, a bude sa viac venovať charitatívnej činnosti.

„Môj brat má dcéru, je krásna, je to moja neter. Nechcem, aby vyrástla vo svete, kde muži utláčajú ženy a ubližujú im,“ uzavrel video so slovami, že ak mu Instagram odblokuje profil, muži na ňom viac nenájdu žiadne fotografie Bugatti.

Späť
Zdieľať
Diskusia