Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
20. augusta 2022, 14:56
Čas čítania 0:47

Milan Škriniar definitívne ostáva v Inter Miláno. Prestupová bomba sezóny sa nekoná

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Najväčšiemu záujemcovi o služby nášho stopéra z PSG sa nepozdávala privysoká cena. Ponúkala maximálne 50 miliónov eur.

Slovenský futbalový stopér Milan Škriniar ostane aj v tejto sezóne pôsobiť v talianskom klube Inter Miláno. Prezident klubu Steven Zhang podľa Tuttomercato definitívne odmietol poslednú finančnú ponuku francúzskeho Paríža St. Germain.

Anketa:
Mal Milan Škriniar prestúpiť do PSG?
Áno, bolo by to veľmi zaujímavé.
Nie, v Interi je mu dobre.
Áno, bolo by to veľmi zaujímavé.
66 %
Nie, v Interi je mu dobre.
34 %

Inter Miláno bude v najbližšom čase so Škriniarom rokovať o uzatvorení novej zmluvy. Tá aktuálna mu vyprší už o rok v lete. Gazzetta dello Sport predpokladá, že hráč modro-čiernych si môže finančne polepšiť z aktuálnych 3,5 milióna na 5,5 až o 6 miliónov za sezónu. Škriniar by mal podpísať novú zmluvu minimálne do roku 2027.

Správu o ukončení letnej prestupovej ságy na Twitteri potvrdil aj renomovaný taliansky futbalový reportér Fabrizio Romano. „Prezident Interu Zhang sa rozhodol ponechať si Milana Škriniara. Ten už nie je dostupný na trhu, Zhang o tom informoval predstavenstvo klubu.“

20. augusta 2022, 19:14 Čas čítania 0:59 Manchester United posilnil stred poľa. Prichádza päťnásobný víťaz Ligy majstrov Casemiro Manchester United posilnil stred poľa. Prichádza päťnásobný víťaz Ligy majstrov Casemiro

Medzi najhorlivejších záujemcov o služby reprezentačného obrancu patrili okrem PSG aj anglické tímy FC Chelsea a Tottenham. Inter za 27-ročného obrancu žiadal minimálne 70 až 75 miliónov eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia