Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Denisa Šútorová
19. augusta 2022, 19:23
Čas čítania 0:48

Emma Watson je tvárou novej vône Prada. V kampani, ktorú sama režírovala, pózuje a búra stereotypy krásy

Kategória:
Móda
Uložiť Uložené

Watson sa v kampani predstavila s ultrakrátkym strihom a dramatickým mejkapom s mačacími očnými linkami.

Emma Watson je nielen talentovaná herečka, feministka, ale aj módna ikona, ktorá bojuje za udržateľnosť v módnom priemysle. Aj vďaka týmto kvalitám si ju talianska značka Prada zvolila za tvár novej vône Prada Paradoxe.

„Emma Watson má cit pre eleganciu a angažovaného ducha ako stvoreného na pozitívny rozvoj – dokonalé stelesnenie novej ženskej vône Prada. Jej rozsiahla práca od herectva po aktivizmus je viac než inšpiratívna, pričom odráža jej autenticitu, schopnosť vyvolať emócie a prihovárať sa mladej angažovanej generácii, ktorá po autenticite túži,“povedal generálny riaditeľ Prada Beauty, Yann Andrea.

Emma Watson v kampani novej vône Prada.
Emma Watson v kampani novej vône Prada. Zdroj: Instagram/Prada Beauty

Watson sa v kampani predstavila s krátkym účesom a dramatickým mejkapom s mačacími očnými linkami. Na sebe má náušnice Prada a saténové oranžové šaty z letnej kolekcie značky na rok 2022.

Kampaň je zároveň herečkiným režisérskym debutom. Okrem fotiek, ktoré vznikli objektívom Harley Weir, tak predstavili aj krátky film. Na svojom Instagrame sa zverila, že režírovať reklamný spot parfumu bol jej nápad.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Prada Beauty (@pradabeauty)

„Prada vždy presahovala tradičné modely a stereotypy krásy a je známa svojou ženskosťou, ktorá spochybňuje konvencie. Je pre mňa potešením vytvoriť kampaň a reprezentovať vôňu s takým hlbokým filozofickým konceptom a iniciatívami v oblasti udržateľnosti,“vyjadrila sa Watson.

Anketa:
Čo hovoríš na režisérsky debut Emmy Watson?
Paráda, šikovná je!
Nič moc...
Paráda, šikovná je!
65 %
232 Hlasov
Nič moc...
35 %
124 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia