Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2022, 20:07
Čas čítania 0:34
Jakub Paulík

Všetci chcú zabiť Brucea Willisa. Akčná novinka bude jedným z jeho posledných filmov

FILMY A SERIÁLY BRUCE WILLIS SPRÁVY ZO SVETA WIRE ROOM
Uložiť Uložené

Bohužiaľ, Willisov nový projekt vyzerá podobne zle ako väčšina jeho poslednej tvorby.

Herecký veterán Bruce Willis si zahral vo filme Wire Room postavu agenta Shanea Muellera, ktorý cez veliteľské centrum sleduje najnebezpečnejších zločincov. Do svojho tímu priberá nováčika Justina Rosu (Kevin Dillon), ktorého prvou úlohou je monitorovať pašeráka zbraní Eddieho Flynna a postarať sa o to, aby prežil, píše Comingsoon.

Keď sa do jeho domu dostane komando SWAT, Justin sa so svojím zverencom telefonicky spojí a pokúsi sa dostať ho z problémov. Tým však Justin na seba aj svojho šéfa pritiahne pozornosť skorumpovaných policajtov, ktorí im pôjdu po krku.

Anketa:
Pozerávaš nové filmy s Bruceom Willisom?
Zväčša áno.
Iba niektoré.
Nie.
Zväčša áno.
29 %
Iba niektoré.
15 %
Nie.
56 %

Wire Room režíroval Matt Eskandari, ktorý už s Bruceom Willisom natočil filmy ako Survive the Night, Hard Kill či Trauma Center. Všetky boli kvalitatívne hlboko pod priemerom. Keďže však herecká hviezda nedávno ohlásila pre svoj zdravotný stav koniec kariéry, Wire Room môže byť jedným z jej posledných filmov. Skalní nadšenci Willisa preto možno dajú snímke šancu.

Domov
Zdieľať
Diskusia