Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
28. júla 2022, 10:08
Čas čítania 0:30

VIDEO: V Bratislave búrajú čiernu stavbu známej podnikateľky a exmissky

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Objekt patrí podnikateľke a misske Daniele Kralevich. Tá avizuje tlačovú konferenciu.

Bratislavská mestská časť Ružinov začala vo štvrtok ráno prostredníctvom miestneho podniku verejnoprospešných služieb odstraňovať mobilný bioprojekt na Zlatých pieskoch, ktorý je právoplatne potvrdenou čiernou stavbou.

K odstráneniu stavby pristúpili na základe platného exekučného príkazu. Na sociálnej sieti o tom informuje starosta Ružinova Martin Chren. K exekúcii v správnom konaní pristúpil stavebný úrad po tom, ako stavebníčka dlhodobo nerešpektovala výzvu úradu na odstránenie stavby.

„Náklady na odstránenie stavby a na likvidáciu stavebného odpadu bude mestská časť Ružinov vymáhať od stavebníčky,“ napísal starosta.

Objekt patrí podnikateľke a bývalej misske Daniele Kralevich, informuje TV Markíza. Stavebníčka plánuje vo štvrtok tlačovú konferenciu, kde chce situáciu ozrejmiť zo svojho pohľadu. Kralevich v roku 2020 zrazila v Ružinove 18-ročnú študentku Linh, ktorá nehodu neprežila. Podnikateľke súd udelil podmienku na dva roky a sedem mesiacov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia