Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti FixDistribution.
30. júla 2022, 9:00
Čas čítania 1:37
Sponzorovaný obsah

Uži si freestyle zábavu na dvoch kolesách. Vďaka slovenskej značke RiiDO to bude jednoduché

ZAUJÍMAVOSTI KOLOBEŽKY ŠPORT
Uložiť Uložené

Robíš triky na freestyle kolobežkách?

Baví ťa letná zábava s dávkou adrenalínu alebo máš rád triky na freestyle kolobežkách? Ak áno, mal by si upriamiť pozornosť na slovenskú značku RiiDO. Nové modely ťa zaujmú výrazným štýlom a zároveň sú bezpečné a odolné. RiiDO je slovenská značka a v rámci vývoja a výroby kolobežiek spolupracuje so skúseným zahraničným dodávateľom s dlhoročnou históriou. Ten svoje produkty distribuuje do niekoľkých krajín sveta, prispôsobuje sa najnovším trendom a požiadavkám zákazníkov.

RiiDO
Zdroj: RiiDO

Novinky Blur, BuzzSonic ťa potešia svojimi vyváženými vlastnosťami. Určené sú predovšetkým pre mladých „freestyle“ jazdcov, avšak nekonečnú zábavu si s nimi užije prakticky ktokoľvek.

RiiDO
Zdroj: RiiDO

Vynikajúca nosnosť a odolnosť 

Freestyle kolobežky sú navrhované tak, aby znášali pravidelné namáhanie na rozličných prekážkach. Ich telo je vyrobené z ľahkého a pevného leteckého hliníku a uhlíkovej ocele, a tak dobre odoláva nárazom a vysokým pôsobiacim silám. Výbornou odolnosťou sa vyznačujú aj zvarové spoje, ktoré sú pevné a robustné. Benefitom sú taktiež ložiská kolies. V prípade modelu Blur sú použité ABEC-7, typy Buzz a Sonic využívajú ABEC-9.

Vďaka týmto materiálom a riešeniam majú všetky kolobežky nosnosť až 100 kg. Vysokoodrazové kolieska s PU povrchom sú v prípade modelu Blur vyrobené z odolného a ľahkého plastu, na typoch Buzz a Sonic majú hliníkové jadro

zisti viac
RiiDO
Zdroj: RiiDO

Dizajn, ktorý púta pozornosť

Keďže kolobežky RiiDO sú navrhované najmä pre mladých, majú extravagantný dizajn, ktorý vytŕča z radu. Hneď na prvý pohľad zaujmú svojimi výraznými farebnými kombináciami a grafickými prvkami. Tie sú navrhované podľa aktuálnych trendov a inšpirované dielami pouličných umelcov. 

RiiDO
Zdroj: RiiDO

Tie správne rozmery 

Modely freestyle kolobežiek Blur, Buzz a Sonic majú identické rozmery 65 x 47 x 80 cm, pričom šírka riadidiel je 47 cm a kolieska majú veľkosť 100 x 24 mm. Hmotnosťou sú máličko odlišné, Blur má 3,3 kg a Buzz spolu so Sonicom 3,6 kg. Nebudeš mať problém vybrať si model, ktorý ti sadne. Jednotlivé miery sú špeciálne prispôsobené tak, aby boli kolobežky mimoriadne obratné a ľahko ovládateľné za každých okolností.

Vyber si kolobežku

Jazdi bezpečne

Vývojári kolobežiek RiiDO si dali záležať aj na bezpečnosti. Zo spotených rúk si ťažkú hlavu robiť nemusíš, keďže riadidlá sú vybavené protišmykovými gumovými držadlami. Šmýkať sa ti nebudú ani chodidlá z nášľapnej plochy, na jej povrchu je špeciálna protišmyková podložka z karbidu kremíka. Riadidlá pripevníš k telu kolobežky trojbodovou svorkou.

Chceš vyskúšať skvelú jazdu a triky na freestyle kolobežke RiiDO? Pozri sa na e-shop NAY, kde nájdeš viac parametrov a z pohodlia domova si môžeš objednať model, ktorý sa ti zapáči najviac.

Go Berry, nay logo
Zdroj: Nay
Domov
Zdieľať
Diskusia