Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
21. júla 2022, 20:28
Čas čítania 0:43

Juraj Slafkovský vo videu NHL: „Neprídeš mi pomôcť dole? Bo sa mi potočila kravata,“ vravel otcovi

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Juraj Slafkovský vo videu NHL: „Neprídeš mi pomôcť dole? Bo sa mi potočila kravata,“ vravel otcovi
Zdroj: Reprofoto/Facebook-NHL
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po chvíli spoločného snaženia mal Juraj kravatu už na sebe a na záver mu otec pomohol zapnúť aj vrchný gombík na košeli.

„Nikdy v živote som na sebe nemal celý oblek a nikdy som ho ani nevlastnil.“ Takto sa začína video s Jurajom Slafkovským, ktoré uverejnila oficiálna stránka NHL na svojom Facebooku, kde si ho aj môžeš pozrieť.

Celá situácia sa odohráva popri tom, ako sa čerstvá draftová jednotka oblieka do obleku. Najväčším problémom bola napokon kravata. „Môj otec mi kravatu zaviazal už predtým, takže si ju len… ale asi pôjdem pred zrkadlo,“ pokračuje úsmevná scénka.

Tu nastáva zvrat, pretože ako sám Juraj povedal, „niečo sa stalo“. Rozhodne sa preto zavolať otcovi. No tentoraz už konverzácia prebieha v slovenčine. „No čau, si oblečený, alebo jak si na tom? Neprídeš mi pomôcť dole? Bo sa mi potočila kravata.“

Anketa:
Máš rád Juraja Slafkovského?
Áno, vtipný a šikovný chalan.
Ani nie, nesledujem ho.
Áno, vtipný a šikovný chalan.
93 %
1159 Hlasov
Ani nie, nesledujem ho.
7 %
89 Hlasov


Po telefonáte skonštatuje, že je zachránený, pretože otec príde. Po chvíli spoločného snaženia má Juraj kravatu už na sebe a na záver mu otec pomôže zapnúť aj vrchný gombík na košeli.

Domov
Zdieľať
Diskusia