Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
21. júla 2022, 16:30
Čas čítania 5:10

Beštiálna vražda v Bratislave a telo ženy v piecke. Sused obete nám porozprával o jej terore, kriminalista rozobral motív vraha

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
Beštiálna vražda v Bratislave a telo ženy v piecke. Sused obete nám porozprával o jej terore, kriminalista rozobral motív vraha
Zdroj: PZ SR
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Hasiči museli zasahovať pri chatke, kde páchateľ spaľoval kusy tela ženy – svojej susedy, ktorá vraj šikanovala celé okolie.

Prišli mu na pomoc, no on po nich začal strieľať. Hasiči zasahujúci v bratislavskej mestskej časti Nové Mesto na Alibernetovej ulici takúto reakciu nemohli vôbec očakávať. Dvoch z nich dokonca postrelil. Následne sa skryl vo svojej chatke. Zbraň, ktorou zranil hasičov, krátko nato namieril proti sebe a strelil si do hlavy.

„Na miesto boli bezodkladne privolané viaceré hliadky Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktoré zabezpečili okolie miesta incidentu. Po vstupe na pozemok bolo nájdené telo muža, pravdepodobne strelca, bez známok života. Vedľa muža sa nachádzala aj krátka strelná zbraň,“ ozrejmila polícia v prvých správach, ktorými komentovala hrozivý incident z nedele 17. júla 2022.

Vyšetrovatelia pri prehliadke miesta činu zistili, že sa v piecke páchateľa nachádzali obhorené časti tela mŕtvej ženy. Šlo o 68-ročnú Kristínu z Ružinova – susedu páchateľa, ktorá bola nezvestná už od novembra 2021.

„Oddeľme skutočnosť, ako zle pôsobí rozštvrtenie tela, roztopenie v kyseline či spálenie. To je v podstate len technická vec. Obeti je to už prakticky jedno. Môže to však znamenať dve veci. Páchateľ mohol mať k žene veľmi negatívny vzťah a chcel ju zničiť ešte aj po smrti. Druhá možnosť je tá, že strata susedy ho uviedla do zoznamu podozrivých, čo si musel páchateľ uvedomovať. Telo preto nechcel pohodiť niekde pri diaľnici, ale musel sa ho zbaviť dôkladnejšie,“ povedal pre Refresher bývalý kriminalista Matej Snopko.

17. apríla 2024, 11:00 Čas čítania 1:16 FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky

O motíve vraždy polícia zatiaľ neinformovala, no medzi ľuďmi, ktorí si zažili údajne neznesiteľné správanie obete, sa často ako potenciálny motív spomína hnev a pomsta. S touto verziou súhlasí Snopko aj bývalý sused obete Peter, ktorého sme telefonicky kontaktovali.

Tak ako mnohým ďalším ľuďom, aj Petrovi mimoriadne znepríjemňovala život. „Vyletela na mňa a začala mi mlátiť päsťou do skla a vyčítať mi, že vraj ničím jej kríky, ktoré vlastnoručne zasadila. Nič som pritom neurobil, iba som sa bokom auta jemne dotkol kríka,“ povedal nám.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 118513 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako vraj zavraždená Kristína pravidelne útočila na svojich susedov.
  • Čo nám o motíve vraha povedal bývalý kriminalista.
  • Ako dlho trvala páchateľovi cesta od miesta činu k chatke, kde sa snažil zbaviť tela.
  • Čo o vrahovi môže vypovedať vlastníctvo množstva zbraní a kriminalistickej literatúry.
Domov
Zdieľať
Diskusia