Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Viktor Kniš
20. júla 2022, 8:31
Čas čítania 1:07

Justin Bieber sa vracia na pódiá, vystúpi aj pri Slovensku. Vážne ochrnutie mu ustupuje

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Paralýza polovice tváre nazývaná Ramsayho-Huntov syndróm ustupuje, vďaka čomu uvídia fanúšikovia z Európy popovú hviezdu na blížiacom sa koncerte na maďarskom Szigete.

Spevák Justin Bieber sa vracia na turné, ktoré pred piatimi týždňami stopol kvôli vážnemu ochoreniu. Séria koncertov naprieč celým svetom bude pokračovať od 31. júla, tím popového speváka to už oficiálne potvrdil pre portál Variety

Pôvodne plánoval Bieber odohrať 75 zastávok turné, desiatky však kvôli paralýze tváre známej ako Ramsayho-Huntov syndróm odložil. Veľkolepý návrat na svetové pódiá tak bude pokračovať na letnom festivale Lucca v Taliansku. V auguste uvidia vystúpenie  Justina Biebera aj ďalší európski fanúšikovia vrátane tých, ktorí navštívia maďarský festival Sziget. Nasledovať budú zastávky v Južnej Amerike, Južnej Afrike, ale aj v Ázii a Austrálii.

Anketa:
Máš v pláne ísť sa pozrieť na koncert Justina Biebera na Szigete? 
Určite áno.
Ešte neviem.
Na Sziget sa nechystám.
Určite áno.
22 %
73 Hlasov
Ešte neviem.
16 %
55 Hlasov
Na Sziget sa nechystám.
62 %
210 Hlasov

 Justin Bieber zrušil najmä zastávky v Severnej Amerike, ktoré zatiaľ nemajú nový termín. V rámci nabitého programu bude môcť spevák fanúšikom vynahradiť svoju neúčasť najskôr v jari. 

Spevákovi diagnostikovali vážnu chorobu ešte v polovici júna, kedy nahral na svoj instagramový profil vysvetľujúce video o tom, ako mu ochrnula polovica tváre. „Ako môžete vidieť, toto oko vôbec nežmurká. Na tejto strane tváre sa nemôžem usmievať. Takže na tejto strane som úplne ochrnutý. Je to dosť vážne, ako vidíte. Prial by som si, aby to tak nebolo, ale moje telo mi, samozrejme, hovorí, že musím spomaliť. Dúfam, že to chápete,“ povedal v trojminútovom videu na sociálnej sieti.

Ochorenie zvané Ramsayho-Huntov syndróm je spôsobené vírusom pásového oparu, ktorý napadne lícny nerv. Okrem akútnej bolesti ho môže sprevádzať ochrnutie tvárových svalov a strata sluchu v postihnutom uchu. Neschopnosť žmurkať spôsobuje bolesť v oku a rozmazané videnie. Vo väčšine prípadov sú príznaky len dočasné. Justinovi Bieberovi podľa portálu Variety zabrala liečba.

Len mesiac a pol staré video Justina Biebera z Instagramu o  Ramsayho-Huntovom syndróme má už 63 miliónov pozretí. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Domov
Zdieľať
Diskusia