Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
19. júla 2022, 20:00
Čas čítania 0:47

Polonahá Maya Hawke zo Stranger Things v NSFV videu. Pozri si klip k jej najnovšiemu singlu Thérèse

Kategória:
Hudba
Uložiť Uložené
Polonahá Maya Hawke zo Stranger Things v NSFV videu. Pozri si klip k jej najnovšiemu singlu Thérèse
Zdroj: Youtube/@Maya Hawke

Za výstredným klipom sa skrýva hlboký odkaz.

O tom, že niektorí herci zo Stranger Things majú tiež vlastnú hudobnú tvorbu, sme písali ešte začiatkom júla. Len 24-ročná Maya Hawke, dcéra Umy Thurman a Ethana Hawka, ktorá v populárnom netflixovskom seriáli stvárnila Robin Buckleyovú, vydala nový videoklip. Ten nie je pre deti. 

Na Youtube je označený ako NSFW, dostanú sa k nemu teda len používatelia starší ako 18 rokov. Obsahuje totiž nemalú dávku erotiky. Herečka sa v ňom objavila hore bez, pričom viacerí jej kolegovia šli úplne donaha, dokonca zahrali divoké orgie v lese.


Ako píše Indiewire, videoklip nakrútil známy herec a režisér Brady Corbet (pamätať si ho môžeš napríklad z filmov Funny Games U.S.A., Mysterious Skin či Simon Killer). 

V roku 2018 zrežíroval hudobnú drámu Vox Lux, v ktorej sa predstavili napríklad Natalie Portman a Jude Law. Momentálne pripravuje ďalší celovečerný film The Brutalist s Marion Cotillard, so Sebastianom Stanom a s Vanessou Kirby.

Ako Hawke prezradila, Thérèse je o tajných miestach, ktoré si vytvárame, aby sme tam mohli byť sami sebou, pretože žijeme vo svete, ktorý nám nerozumie. Dodala, že pieseň hovorí aj o tom, ako ťažko musíme bojovať proti vnútorným a vonkajším silám, aby sme sa milovali, milovali sami seba a milovali svoje telá.

Domov
Zdieľať
Diskusia