Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2022, 14:35
Čas čítania 0:49
Daniel Mikolášik

Američan zastrelil zamestnankyňu Subwayu, na bagetu mu vraj dala príliš veľa majonézy

NEWS GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Celý incident pozoroval aj 5-ročný syn jednej zo zranených zamestnankýň, ktorý v tom čase sedel v reštaurácii.

V jednej z prevádzok Subwayu v Atlante došlo v nedeľu k poriadnej dráme, ktorá vyvrcholila výstrelmi zo zbrane. Tridsaťšesťročný muž si totiž objednal sendvič, no zamestnankyňa mu naň údajne dala príliš veľa majonézy. To sa Američanovi nepáčilo a po ústnej potýčke vytiahol na 26-ročnú ženu zbraň a zastrelil ju. Priviesť ju k životu sa už nepodarilo, informuje Today.

Útočník okrem obete zranil aj ďalšiu 24-ročnú zamestnankyňu, ktorá však vyviazla s ťažkými zraneniami. Aktuálne sa nachádza v nemocnici v kritickom stave. V čase útoku sa navyše v reštaurácii nachádzal aj jej 5-ročný syn. Ten bude musieť podľa vyšetrovateľa podstúpiť psychologické poradenstvo na spracovanie akútneho traumatického zážitku.

„Prišiel sem zákazník, ktorý bol trochu rozrušený tým, ako bol jeho sendvič pripravený. Verte tomu alebo nie, na jeho bagete vraj bolo príliš veľa majonézy,“ povedal novinárom majiteľ pobočky reštaurácie s rýchlym občerstvením Subway, ktorá sa nachádza na Northside Drive. Po tom, čo rozhnevaný zákazník vytiahol zbraň a začal strieľať, vedúci predajne paľbu opätoval.

Odporúčané
Martin Hanúsek: Víno bez siričitanov neexistuje, každý vinár sa ich snaží vo víne mať čo najmenej Martin Hanúsek: Víno bez siričitanov neexistuje, každý vinár sa ich snaží vo víne mať čo najmenej 28. marca 2024, 8:45

Zástupca náčelníka polície v Atlante Charles Hampton jr. na tlačovej konferencii povedal, že polícia už 36-ročného podozrivého z Atlanty zatkla, a to vďaka tipu od niekoho z tamojšej komunity. Polícia však odmietla zverejniť mená obetí a podozrivých vzhľadom na to, že incident je stále v procese vyšetrovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia