Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Mankeel.
23. júna 2022, 15:00
Čas čítania 2:07
Sponzorovaný obsah

Elektrická kolobežka Mankeel Silver Wing ťa presvedčí, že výkon sa môže skrývať aj v elegantnom dizajne

TECH ELEKTROKOLOBEŽKY
Uložiť Uložené

Na vzhľade sa podieľali aj dizajnéri z Porsche.

Pri dnešných cenách benzínu ti nezostáva nič iné len prevracať očami, pešo sa nedostaneš všade a presúvať sa niekam musíme asi všetci. Rozmýšľal si už nad elektrickou kolobežkou? Predstavíme ti model Mankeel Silver Wings, ktorému by si mal venovať pozornosť, pretože bol vyrobený aj pre tých náročnejších používateľov

fix distribution
Zdroj: mankeel.com

Prvá vec, ktorá ťa zaujme, je samotný vzhľad, pretože výrobcovia ju navrhli v spolupráci s dizajnérmi luxusných áut Porsche. Uhladené línie, aerodynamický tvar a vulkanická sivá farba kombinovaná so svetlými doplnkami robia zo Silver Wingsu naozaj elegantnú kolobežku. Vďaka špeciálnemu konceptu rámu vôbec nepôsobí ako ťažká a mohutná mašinka. Štýlovým, no zároveň aj praktickým prvkom je LED osvetlenie nášľapnej dosky. Nechýba ani zadné svetlo a výkonný predný svetlomet, vďaka čomu môžeš brázdiť ulice aj v noci.

Ľahká a odolná zároveň

Konštrukcia kolobežky Mankeel Silver Wings je vyrobená zo špičkového leteckého hliníka, ktorý má vysokú nosnosť a zároveň nízku hmotnosť – váži len 14 kíl a unesie až 120 kg človeka. Kolobežku iba jedným pohybom jednoducho zložíš na polovicu a bez problémov ju odnesieš v ruke ako nákupnú tašku – či už po schodoch, v MHD, alebo si ju odložíš do kufra auta. 

Kopce nie sú problém

Veľa modelov elektrických kolobežiek v kopci vypovedá službu, takže ti zostáva iba frflať popod nos a tlačiť. S kolobežkou Mankeel Silver Wings sa ti to nestane, kompaktný elektromotor zabudovaný v zadnom kolese má výkon 350 W, pričom maximálku má až 500 W. Bez problémov ťa vynesie aj rýchlosťou 25 km/h do vyšších kopcov (stúpanie do 18 stupňov).

Mankeel.com
Zdroj: mankeel.com

Skutočne bezpečná kolobežka

Elektrická kolobežka Mankeel Silver Wings je navrhnutá tak, aby bola maximálne bezpečná na každom povrchu. Skvele funguje nielen na hladkých mestských cestách, ale zvládne aj ľahší terén. Pneumatiky majú protišmykový dezén, ktorý ti dodá stabilitu aj na mokrom asfalte. Nafukujú sa rovnako ako tie na aute či bicykli a tlakom môžeš ovplyvniť pohodlie a jazdné vlastnosti, teoreticky je rozdiel iba v tom, že majú 10 palcov.

Mankeel.com
Zdroj: mankeel.com

Protišmykovú výbavu dostala aj nášľapná plocha, takže ti nehrozí, že sa ti budú šmýkať topánky. Jedinečným bezpečnostným prvkom je systém EABS, ktorý znižuje riziko šmyku pri brzdení. Brzdnú dráhu ti pomôže skrátiť aj výkonná kotúčová brzda na zadnom kolese.

odvez sa na kolobežke MANKEEL SILVER WINGS

Z jedného konca mesta na druhý

Vďaka kvalitnej lítiovo-iónovej batérii s kapacitou 9 Ah má kolobežka dojazd 40 km. Na výber máš tri jazdné režimy, ktoré obmedzia tvoju maximálnu rýchlosť na 15, 20 alebo 25 km/h. Úplne sa ti nabije za 3 – 5 hodín, takže to vybavíš, kým sedíš v škole alebo práci. 

Mankeel.com
Zdroj: mankeel.com

Asi oceníš aj jednoduché a komfortné ovládanie rýchlosti na riadidlách, všetko si odsleduješ na prehľadnom LCD displeji, ktorý zobrazuje rýchlosť, režim jazdy a ďalšie praktické údaje. 

Mankeel.com
Zdroj: mankeel.com

Mysli na odolnosť a životnosť

Elektrickú kolobežku Mankeel Silver Wings nezničí ani dážď či prach, ochrana IP54 zabezpečí, že sa môžeš vyvážať takmer v každom počasí. Nemusíš ani stresovať, kde ju zaparkuješ, pretože si ju môžeš spárovať s apkou v telefóne a jednoducho ju zamkneš. Apka zobrazuje aj aktuálnu rýchlosť, počet najazdených kilometrov a zapneš aj svetlá na diaľku.

Mankeel.com
Zdroj: mankeel.com

Technologické vychytávky potešia, ale asi najviac oceníš, že ti vydrží dlho a povozí ťa aj pár rokov. Ak ťa táto kolobežka zaujala, nájdeš ju v e-shope alebo predajniach NAY.

Mankeel,
Zdroj: mankeel.com
Domov
Zdieľať
Diskusia