Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. júna 2022, 21:51
Čas čítania 0:56
Ema Stanovská

Platforma Hulu zverejnila trailer na seriál Mike. Herec z Predátora si v ňom zahrá legendárneho boxera Mika Tysona

Platforma Hulu zverejnila trailer na seriál Mike. Herec z Predátora si v ňom zahrá legendárneho boxera Mika Tysona
Zdroj: Hulu
NEWS MIKE MIKE TYSON SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Seriál s Trevantem Rhodesom v hlavnej úlohe skúma nielen to, kým bol Tyson v ringu, ale aj jeho kontroverzný život v súkromí.

Legendárny boxer „Iron“ Mike Tyson sa vracia do svojich najlepších čias v novom traileri na limitovaný seriál Mike z produkcie Hulu. Seriál s Trevantem Rhodesom v hlavnej úlohe skúma nielen to, kým bol Tyson v ringu, ale aj jeho kontroverzný život v súkromí, píše portál Collider.

V traileri môžeme vidieť, ako herec z Predátora stelesňuje obe Tysonove stránky – divokého boxera, ktorý zničil svojich súperov len niekoľkými dobrými údermi, aj komplikovaného muža, ktorý v honbe za americkým snom zažíval manické epizódy aj depresívne pády.

Najdôležitejšie momenty boxerskej hviezdy

Trailer pôsobí ako časová os Tysonovho života, ktorá nás prevedie momentmi, ktoré formovali jeho mladosť, až po slávu, ktorú zažil ako boxerská superhviezda. 

Tento krátky prelet jeho životom sa mení na smršť, ktorá ukazuje najdôležitejšie udalosti jeho života od tréningu, knokautovania súperov v ringu až po zblíženie sa s adoptívnym otcom Cusom D’Amatom, manažérom a trénerom, s ktorým mal veľmi blízky vzťah.

Seriál nám však ukáže aj temné stránky boxerovho života. Trailer sa začína pravdepodobne tou najtemnejšou časťou – odsúdením za znásilnenie, ktoré Tysona nakoniec dostalo do väzenia. Víchrica pokračuje v podobe vzťahu s manažérom Donom Kingom, jeho boja s bipolárnou poruchou a nešťastnej smrti D’Amata, ktorá ho silne ovplyvnila už na začiatku kariéry. Seriál sa dotkne aj témy rasovej diskriminácie.

Režisérom a scenáristom seriálu je Steven Rogers. Po boku Rhodesa si zahrá aj Kerry Sims, Scott MacDonald či Harvey Keitel.

Mike bude mať na Hulu premiéru 25. augusta.

Domov
Zdieľať
Diskusia