Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Effectix.
4. mája 2022, 16:25
Čas čítania 1:36
Sponzorovaný obsah

Stiahnite si aplikáciu DHL a uľahčite si život

ZAUJÍMAVOSTI ANDROID APLIKÁCIE DOPRAVA IOS APLIKÁCIE KURIÉR
Uložiť Uložené

Ako na to?

Aj vám chodia balíky v tom najnevhodnejšom čase? Zbavte sa stresu a dajte si balík doručiť prostredníctvom kuriérskych služieb spoločnosti DHL. Ak vám čas doručenia nevyhovuje, môžete ho jednoducho zmeniť.

Inovácie sa týkajú aj doručovania balíkov

V každej oblasti života sa rok čo rok stretávame s modernizáciou a neobišla ani sféru odosielania a doručovania zásielok. Koľkokrát za mesiac si niečo objednávate z internetu, alebo posielate balíky rodine do zahraničia či deťom na internát? Práve preto, že kuriérske služby sa vo veľkom využívajú, spoločnosti boli nútené pristúpiť k inovatívnym riešeniam, ktoré uľahčia prácu nielen kuriérom, ale aj samotným zákazníkom.

Veľakrát totiž nastane situácia, že musíme cez deň navštíviť lekára, odcestovať na služobnú cestu alebo si spravíme nákupný deň a nie je možné nás doma zastihnúť. Zrazu si nájdeme viacero zmeškaných hovorov a žltý papierik v poštovej schránke. Nepodliehajte panike, váš balík sa k vám dostane, stačí s kuriérskou službou komunikovať – mailom, telefonicky alebo prostredníctvom prehľadnej mobilnej aplikácie.

Effectix
Zdroj: Effectix

Mobilná aplikácia pre prípad, že nebudete doma

Ak ste dostali informáciu, že nasledujúci deň vám má byť doručená zásielka od spoločnosti DHL, ale už viete, že nebudete doma, najjednoduchšia cesta, ako problém vyriešiť, je nainštalovať si mobilnú aplikáciu DHL. Po zadaní čísla zásielky budete mať prístup k tomu, aby ste si zmenili deň doručenia, ale aj samotnú adresu. Viete, že v deň doručenia nebudete doma, ale u svojich rodičov alebo v zamestnaní? Jednoducho v mobilnej aplikácii presmerujte balíček na adresu, kde sa budete zdržiavať, alebo si ho dajte doručiť k sebe domov o deň neskôr, ak vám to nesúri.

Odporúčané
Toto je 5 dôvodov, ktoré ťa prinútia zvážiť kúpu e-kolobežky. Je to lacnejšie, než si možno myslíš Toto je 5 dôvodov, ktoré ťa prinútia zvážiť kúpu e-kolobežky. Je to lacnejšie, než si možno myslíš 19. apríla 2024, 14:00

Stalo sa vám, že ste si v poštovej schránke našli informáciu od kuriérskej spoločnosti, že máte u nej balík, no kuriér vás nezastihol pri doručovaní zásielky? Pozorne čítajte inštrukcie. K svojmu balíku sa dostanete jednoducho. V mobilnej aplikácii DHL Express si viete dohodnúť termín ďalšieho doručenia zásielky, prípadne si v nej vyhľadáte Service Point, ktorý je k vám najbližšie, a zásielku si vyzdvihnete priamo tam.

Effectix
Zdroj: Effectix

Rýchle doručenie akejkoľvek zásielky

Kuriérska spoločnosť DHL sa snaží robiť maximum pre spokojnosť svojich zákazníkov. Aby boli zásielky doručené bezpečne a rýchlo, je však nutná aj spolupráca so samotným príjemcom balíka. Mobilná aplikácia či využívanie Service Pointov sú skvelou cestou, ako zaručiť doručenie balíka včas. Expresná preprava balíkov v rámci Slovenska i do zahraničia do 24 hodín, no dokonca i v ten istý pracovný deň je extra služba, ktorú spoločnosť DHL poskytuje svojim zákazníkom vo vyše 200 krajinách sveta. Zaradili ste sa už medzi nich?

Domov
Zdieľať
Diskusia