Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti AVIS.
3. mája 2022, 15:30
Čas čítania 1:47
Sponzorovaný obsah

Dlhodobý prenájom auta ti ušetrí zbytočný stres. AVIS spustil službu, cez ktorú si auto vybavíš pár klikmi a online

TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY AUTOMOBILOVÝ PRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Nové vozidlo máš doma do 24 hodín.

Vedel si, že nové auto na operatívny lízing si môžeš objednať ako z e-shopu? Online si vyberieš model auta, parametre zmluvy či rozsah služby a v novom aute jazdíš už do 24 hodín. V dôsledku udalostí z posledných rokov svet zasiahla kríza nedostatku čipov a materiálov, čo ovplyvnilo aj automobilový priemysel – áut je menej a sú výrazne drahšie. Riešiť dlhodobý prenájom namiesto kúpy nového auta môže byť pre niektorých lepšie riešenie. 

AVIS Slovensko spustil novú webovú stránku www.avislease.sk, prostredníctvom ktorej sa dostaneš k vozidlu na dlhodobý prenájom iba pár klikmi, a to do jedného dňa, dokonca ak je dostupné na pobočke, máš ho do 60 minút. Možno sa ocitneš v situácii, že budeš potrebovať rýchlo vybaviť auto, táto služba celkom ušetrí stres.

Viac informácií

Najnovšími lákadlami v ponuke spoločnosti AVIS sú nový Volkswagen Golf Variant či modernizovaná KIA Ceed. Okrem toho si zákazníci obľúbili aj francúzsky extravagantný a elegantný model DS4. Tradičné bestsellery ako Peugeot 208 či Volkswagen Taigo si môžeš vybaviť bez čakania. 

AVIS
Zdroj: AVIS

Ako si nové auto vybavíš? 

Všetko prebieha online, takže nemusíš nikam chodiť ani čakať v rade. Z ponuky si vyberieš auto, ktoré sa ti najviac pozdáva, či už podľa veľkosti, ceny, motora, alebo výbavy. Potom si zvolíš niektorý z preddefinovaných mesačných nájazdov a samotnú viazanosť kontraktu. V ďalšom kroku vyplníš svoje osobné alebo firemné údaje a obratom dostaneš cenovú ponuku a informáciu, či sa vyžaduje zloženie zábezpeky za vozidlo (ak berieš auto na firmu, zábezpeku stanoví algoritmus po vyhodnotení tvojich financií). 

Operatívny lízing je moderná alternatíva ku kúpe vozidla, so spoločnosťou AVIS môžeš k prenájmu navyše využívať všetky jej služby – povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie, diaľničnú známku, asistenčnú službu či v prípade plánu Prémium aj sezónne prezutie a servisnú údržbu.

AVIS
Zdroj: AVIS
AVIS
Zdroj: AVIS

Výhody operatívneho lízingu:

  • platba 1 mesačného nájomného so zahrnutými službami;
  • odpis zmluvy na diaľku a digitálne preberanie/odovzdanie vozidla;
  • 100 % daňovo uznateľný náklad v podobe nájomného bez zaťaženia súvahy pre firmy;
  • profesionálna a komplexná starostlivosť;
  • 24/7 podpora pre vodičov.

Túto službu si možno obľúbiš, ak patríš medzi ľudí, ktorý svoj čas a peniaze radšej obetujú na iné veci ako na starostlivosť o auto. Dokážeš si ju prispôsobiť na mieru podľa toho, ako ti to vyhovuje. „Či už hľadáš vozidlo do firmy, pre seba alebo rodinu, si živnostník a hľadáš vozidlo nevyhnutné na podnikanie, alebo potrebuješ zabezpečiť správu vozového parku pre celú spoločnosť, služba operatívny leasing od spoločnosti AVIS ti ušetrí čas, úsilie a finančné prostriedky,“ prezradil generálny riaditeľ spoločnosti AVIS Juraj Šulhaň.

vybav nové auto
AVIS
Zdroj: AVIS
Spoločnosť AVIS tvorí svoju ponuku vozidiel aj s ohľadom na životné prostredie. V roku 2021 sa jej podarilo prekonať ambiciózny cieľ znížiť flotilové emisie CO2: pôvodný zámer priemerných hodnôt 95 g/km CO2 dokázali ešte znížiť na úroveň 92,5 g/km CO2.
Domov
Zdieľať
Diskusia