Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2022, 8:29
Čas čítania 0:44
Ivan Koribanič

Manželka Willa Smitha si myslí, že jej muž to s fackou Chrisovi Rockovi počas odovzdávania Oscarov prehnal

Manželka Willa Smitha si myslí, že jej muž to s fackou Chrisovi Rockovi počas odovzdávania Oscarov prehnal
Zdroj: TASR/AP
ZAUJÍMAVOSTI CHRIS ROCK WILL SMITH
Uložiť Uložené

Podľa nej bola manželova reakcia prehnaná. Podľa jej okolia sa však naňho nehnevá, no priala by si, aby k hádke nikdy nedošlo.

Manželka Willa Smitha Jada Pinkett Smith komentovala facku, ktorú strelil Will Smith Chrisovi Rockovi počas odovzdávania Oscarov, píše Americanpost.

Podľa nej bola manželova reakcia prehnaná. Vraj sa naňho nehnevá, no priala by si, aby k hádke nikdy nebolo došlo. Jada nemala počas momentu, keď si z nej Chris Rock uťahoval, pocit, že by ju bolo treba brániť.

„Bol to práve Smith, kto zareagoval prehnane. A to vedia obaja. Jada nie je z tých žien, ktoré potrebujú ochranu. Je to silná žena a vo svojich ‚bitkách‘ dokáže bojovať aj sama,“ uviedol ich blízky zdroj.

will smith | chris rock | facka
Will Smith uštedril na udeľovaní Oscarov facku moderátorovi Chrisovi Rockovi za to, že si uťahoval z jeho manželky Jady. Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard


Will Smith sa po facke dočkal ostrej kritiky aj zo strany Akadémie filmových umení a vied. Na základe toho sa rozhodol ospravedlniť a zároveň oznámil svoju rezignáciu z členstva. Zároveň priznal, že jeho činy boli neospravedlniteľné.

Odporúčané
10 najlepších filmov s Willom Smithom (Rebríček) 10 najlepších filmov s Willom Smithom (Rebríček) 16. septembra 2022, 14:30

„Rád by som sa verejne ospravedlnil, bol som mimo a mýlil som sa. Hanbím sa za svoje činy. Vo svete lásky a láskavosti nie je miesto pre násilie,“ povedal Smith. Zároveň sa rozhodol podstúpiť terapiu, aby dokázal lepšie ovládať svoje problémy s hnevom.

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii news.
Domov
Zdieľať
Diskusia