Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti DPB.
3. apríla 2022, 10:06
Čas čítania 0:36
Sponzorovaný obsah

Čo počúvajú Slováci počas cestovania? Vyspovedali sme aj house DJ-a

VIDEO ANKETY BRATISLAVA HUDBA REFRESHER HUDBA SLOVÁCI
Uložiť Uložené

Inšpiruj sa hudobnými tipmi z bratislavskej MHD.

Je tu ďalší diel obľúbenej ankety, v ktorej sa Slovákov pýtame: „Čo práve počúvaš?“, no bratislavské ulice sme vymenili za nové autobusy mestskej hromadnej dopravy. Dopravný podnik Bratislava totiž momentálne uviedol do obehu 40 nových autobusov a začal tak novú éru verejnej dopravy v meste.

Okrem vynovených a čistých autobusov v bratislavskej MHD predsa nájdeme aj najviac ľudí so slúchadlami na ušiach, ktorí si krátia cestu do školy, práce či kamkoľvek inam. Dovolili sme si ich preto na chvíľu vyrušiť a boli sme zisťovať ich hudobné tipy. Je to naozaj pestrá paleta žánrov, dokonca sme našli aj house DJ-a, ktorý aktuálne počúval svoj vlastný set. 

V nových autobusoch môžeš počúvať aj hodinové sety a nepokazí ti to tvoj nenabitý mobil, teraz si ho pohodlne nabiješ počas cesty. Ak chceš vedieť, prečo je cestovanie bratislavskou MHD ešte príjemnejšie, pozri si anketu, kde sa okrem hudobných tipov dozvieš, prečo ti v autobusoch nebude počas leta tak teplo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia