Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Newton University.
10. marca 2022, 10:00
Čas čítania 1:37
Sponzorovaný obsah

Poď študovať na jednu z najlepšie hodnotených vysokých škôl

ZAUJÍMAVOSTI VYSOKÉ ŠKOLY
Uložiť Uložené

Kvalitné vzdelanie sprístupnila táto česká súkromná škola už aj pre študentov v Bratislave.

Veľa slovenských študentov sa kvôli kvalitnému vzdelaniu v oblasti biznisu, marketingu alebo aplikovanej psychológie prihlásilo na štúdium do Českej republiky. Tento problém už riešiť nemusíš a môžeš sa vzdelávať v našom hlavnom meste. Vysoká škola NEWTON, a. s., (NEWTON University) na jeseň 2021 v Bratislave otvorila pobočku a bola už šesťkrát najlepšie hodnotenou súkromnou vysokou školou v Českej republike za posledných osem rokov. Ponúkajú ti interaktívnu výučbu s úzkym prepojením na prax, osobný prístup a predovšetkým vyučujúcich, ktorí patria k lídrom vo svojom odbore. Týmto si získala uznanie aj v Českej republike.

zisti viac
newton university
Zdroj: NEWTON University
Vysokej škole NEWTON, a. s., (NEWTON University) ako zahraničnej vysokej škole akreditovanej v Českej republike bolo udelené oprávnenie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky na poskytovanie vysokoškolského vzdelávania na území Slovenskej republiky podľa právnych predpisov Českej republiky.

V kombinovanej forme štúdia získaš po troch rokoch titul Bc. a titul Ing. po ďalších, nadväzujúcich dvoch rokoch. Okrem toho ponúkajú aj ročné študijné, profesijné a manažérske programy s medzinárodnými titulmi ako MBA, MSc. alebo LL.M. NEWTON kladie veľký dôraz na výučbu úzko prepojenú s praxou. Ako sme ti už povedali, na škole pôsobia najlepšie osobnosti v odbore. Okrem iných napríklad kouč vrcholových športovcov Marian Jelínek alebo marketingový expert Karel Novotný. Výučba je veľmi interaktívna, riešiš témy a otázky, s ktorými sa bežne stretneš v práci – sústredia sa na poznatky, ktoré využiješ v praxi, a nie na bifľovanie teórie. 

Podaj prihlášku
newton university
Zdroj: NEWTON University

Aby si školu dokázal maximálne využiť a aby si naštartoval svoju budúcu kariéru, máš na NEWTON University možnosť využívať kariérne centrum. Koordinátorky NEWTON Careers každému individuálne pomôžu nájsť vhodné pracovné stáže, trénovať silné stránky, budovať osobnú značku alebo pripraviť sa na výberové konanie pokojne aj do topmanažmentu. 


Škola ťa navyše aktívne podporí vo vlastnom podnikaní a v rozvíjaní nápadov. Medzi študentov NEWTON University patrili aj členovia elitného klubu Forbes 30 pod 30, napríklad CEO Kiwi.com Oliver Dlouhý, zakladateľ firmy Vasky Václav Staněk, investor Lumír Kunz spojený napríklad s riadením online trhoviska aukro.cz a ďalšie osobnosti. Podľa výsledkov tejto ankety absolvoval NEWTON University každý 25. najúspešnejší Čech.

Na podporu súčasných aj budúcich študentov spustil NEWTON vlastný akcelerátor NEWTON Business Accelerator, ktorý môžu využiť aj študenti z Bratislavy. Pod vedením skúsenej biznisovej mentorky Margarety Křížovej rozvinieš svoje podnikateľské nápady a získaš na ne užitočnú spätnú väzbu. Tí najlepší môžu získať možnosť financovania z investičného fondu NEWTON Angel Fund. 

Podaj si prihlášku na NEWTON v Bratislave čo najskôr a objav nové možnosti štúdia biznisu na vysokej škole.

Domov
Zdieľať
Diskusia