Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2022, 14:21
Čas čítania 0:27
Jakub Paulík

Najväčšia ruská aerolinka ruší lety do celého sveta. Lietať bude len do Bieloruska

Najväčšia ruská aerolinka ruší lety do celého sveta. Lietať bude len do Bieloruska
Zdroj: TASR - Štefan Puškáš
NEWS RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Stopku ich lietadlá dostanú od 8. marca.

Ruská aerolinka Aeroflot od 8. marca skončí s letmi do zahraničia s výnimkou Bieloruska, odkiaľ ruské vojská začali inváziu na Ukrajinu.

Ruská federálna agentúra pre leteckú dopravu Rosaviacija odporučila ruským leteckým spoločnostiam, ktoré si prenajímajú lietadlá od západných spoločností, aby nelietali do zahraničia. Ako uvádza NEXTA, zahraničné spoločnosti by im tieto lietadlá mohli po pristátí zhabať.

Aeroflot.
Aeroflot. Zdroj: TASR - Štefan Puškáš

Situácia na Ukrajine sa podľa najnovších správ nijak neupokojuje. Jedinou dobrou správou malo byť dnešné vytvorenie humanitárnych koridorov, cez ktoré by sa civilisti z miest Volnovacha a Mariupol dostali do bezpečia.

Zástupca starostu Serhij Orlov však upozornil, že ruské jednotky avizované evakuačné prímerie nedodržiavajú a mesto je aj naďalej ostreľované. Vývoj vojny na Ukrajine sledujeme aj dnes minútu po minúte.

Domov
Zdieľať
Diskusia