Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. februára 2022, 16:41
Čas čítania 1:16
Daniel Mikolášik

Boh mi dal najväčší dar, spieva Yael s dcérou v náručí v novinke My. Potvrdil špekulácie o otcovstve s Twiinskou

HUDBA RAP VERONIKA NÍZLOVÁ YAEL
Uložiť Uložené

Pre fanúšikov si vo videoklipe pripravil veľké prekvapenie.

Herec, spevák a raper Matúš Kolárovský pôsobiaci pod umeleckým menom Yael vydáva emotívnu novinku s názvom My. V skladbe si vylieva svoje srdce, spieva o niekdajšej láske a chybách, ktorých sa dopustil a ktoré ľutuje. Opäť sa nesie v duchu melodických línií a rytmických prvkov.

Singel, ktorý vydal aj so sprievodným videoklipom, produkoval Klein. Yael nezostal svojej povesti nič dlžný a opäť prichádza s profesionálnym videoklipom, už tradične z dielne Illuminate Production pod vedením režiséra Martina Mika.

Pre fanúšikov si však pripravil prekvapenie. V klipe tentoraz figuruje väčšinu času sám. To sa zmení až v momente, keď ho uvidíme držať svoju dcéru Neu, po čom nasleduje záber, ako mu po líci steká slza. V tejto pasáži spieva:

Myslím, že Boh mi dal najväčší dar.

Vždy keď sa pozerám na tvoju tvár.

Tvoja krv je aj moja, moja krv je aj tvoja.

To, že v klipe je skutočne malá Nea, potvrdil aj pre Život.sk. „Veronika sa v klipe neukáže, a či sa tam ukáže malá, Veronikina dcéra, tak to nechám na ten výsledok a či to tam ľudia nájdu alebo nie,” uviedol spevák.

Odporúčané
Spoznaj vychádzajúce hviezdy rapu. Toto je 10 interpretov, ktorí budú v roku 2024 najviac hot Spoznaj vychádzajúce hviezdy rapu. Toto je 10 interpretov, ktorí budú v roku 2024 najviac hot 25. februára 2024, 15:30

20-ročný umelec tak prvýkrát oficiálne a verejne priznal niekoľkomesačné špekulácie v bulvári o tom, či práve on je otcom dcéry speváčky Veroniky Nízlovej známej zo speváckeho dua Twiins. Ich dcéra sa narodila v novembri 2021, no Veronika doposiaľ neprezradila totožnosť otca.

„Hoci s ockom dieťatka nie sme spolu, vždy mu budem vďačná za tento dar. Dohodli sme sa, že jeho meno nebudem zverejňovať. Takisto rešpektujem jeho rozhodnutie, že nebude súčasťou nášho života. Želám mu všetko dobré,“ napísala v tom čase na sociálnu sieť.

To sa však zmenilo po premiére videoklipu a obaja rodičia tak konečne fanúšikom priznali, že špekulácie o ich vzťahu boli pravdivé. Veronika na svojom instagramovom profile zdieľala video, v ktorom spoločne so sestrou Danielou a dcérou Neou pozerajú Yaelov nový videoklip, a tiež spoločnú fotografiu oboch rodičov, na ktorej Kolárovský svoju dcérku kŕmi.

matúš yael kolárovskýtwiinsveronika nízlová
Zdroj: Instagram/@veronikatwiins
Domov
Zdieľať
Diskusia