Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Orange.
10. februára 2022, 9:30
Čas čítania 1:34
Sponzorovaný obsah

Až o polovicu viac dát, nekonečné pripojenie a ochrana pred nástrahami na nete. Orange vynovuje svoje paušály

Až o polovicu viac dát, nekonečné pripojenie a ochrana pred nástrahami na nete. Orange vynovuje svoje paušály
Zdroj: Orange
TECH BEZPEČNOSŤ NA INTERNETE
Uložiť Uložené

Spoločnosť predstavila novú generáciu služieb – budú výhodnejšie a bezpečnejšie.

Či už si to uvedomuješ, alebo nie, v online priestore pravdepodobne tráviš dosť veľa času a to je jeden z dôvodov, prečo sa Orange rozhodol predstaviť novú generáciu služieb. Prispôsobil svoju ponuku potrebám zákazníkov, čiže zvýšil objem dát, rozšíril nekonečné pripojenie a dokonca predstavil úplne nové riešenie bezpečnosti na nete. Vynovené paušály nahradia aktuálnu ponuku už 5. marca 2022. Čítaj ďalej a prezradíme ti viac.

Dostaneš až o polovicu viac dát

Doterajšie paušály Go nahradí Orange úplne novými, obsahovo atraktívnejšími a bezpečnými paušálmi Go Safe a dátovými Go Safe Dat. V prvom rade určite oceníš, že s nimi môžeš oveľa viac surfovať, v priemere získaš až o 50 % viac dát než s predošlou generáciou. Môžeš si užiť viac času na sociálnych sieťach, sledovať viac videí alebo menej stresovať, ak potrebuješ dáta kvôli práci alebo štúdiu.

Nekonečné pripojenie, aby si nezostal bez netu

Výhody sa nekončia iba navýšením dát, okrem toho ti paušály Go Safe umožnia po vyčerpaní predplatených dát bezplatne a neobmedzene surfovať ďalej, a to rýchlosťou 128 kbit/s alebo 3 Mbit/s (závisí to od paušálu, ktorý si vyberieš). Tieto rýchlosti ti dovolia naďalej využívať maily, prijímať dôležité notifikácie alebo plnohodnotne využívať väčšinu mobilných apiek. 

orange
Zdroj: Orange

Cíť sa bezpečnejšie a nedaj útočníkom šancu

Počet kybernetických útokov vo svete každoročne rastie a čoraz viac sa týkajú aj bežných používateľov. Orange na tieto riziká nedávno upozornil v špeciálnej kampani, ktorá mala za cieľ pripomenúť, aké dôležité je chrániť sa v online priestore. Myslel na to aj pri inovovaní svojich paušálov.

Keďže väčšina bežných zákazníkov je na hackerov prikrátka a nedokáže si efektívne a sama zabezpečiť ochranu pred nástrahami kyberpriestoru, Orange prináša s novou generáciou služieb riešenie, vďaka ktorému sa o tvoju bezpečnosť na internete postará za teba. Nové, bezpečné paušály Go Safe v sebe totiž automaticky zahŕňajú možnosť bezplatne si aktivovať novú službu Online ochrana, ktorá ochráni teba aj tvoje zariadenia pred nebezpečnými nástrahami internetu, ako sú vírusy, spam, phishing, malvér a podobne. Nemysli si, že o tvoje osobné údaje alebo fotky nemá nikto záujem. Všetci sme pre hackerov zaujímaví.

Super na tejto službe je, že do mobilu, tabletu, laptopu či iného zariadenia si nemusíš inštalovať žiadnu špeciálnu aplikáciu. Služba ťa ochráni na úrovni siete, čo znamená, že zablokuje škodlivý obsah ešte predtým, ako by sa mohol dostať do tvojho zariadenia. 

Všetky informácie o novom portfóliu, bezpečných paušáloch Go Safe a službe Online ochrana nájdeš na www.orange.sk/zmena.
Advertisement
Domov
Zdieľať
Diskusia