Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. februára 2022, 12:33
Čas čítania 0:56
Ivan Koribanič

VIDEO: Frustrovaný hráč Bostonu poslal päsťou k zemi súperovho brankára, následne ho udrel aj hokejkou

VIDEO: Frustrovaný hráč Bostonu poslal päsťou k zemi súperovho brankára, následne ho udrel aj hokejkou
Zdroj: Sportsnet/reprofoto
ŠPORT BOSTON BRUINS HOKEJ NHL PITTSBURGH PENGUINS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Napätie medzi oboma hráčmi vzniklo ešte počas rozcvičky, keď Brad Marchand zhodil puk z hokejky brankára Tristana Jarryho. Ten ho chcel prehodiť fanúšikovi za ochranné sklo.

Hoci si v zápase zmerali sily Boston Bruins a Pittsburgh Penguins, stredobodom pozornosti boli dvaja hráči – útočník Brad Marchand a brankár Tristan Jarry. Ešte počas rozcvičky sa začala medzi hráčmi provokácia, ktorú inicioval Marchand, píše Pittsburghhockeynow.

Brankár Pittsburghu chcel potešiť fanúšika tým, že mu cez ochranné sklo prehodí puk. Po tom, čo si ho položil na hokejku, mu ho v momente, keď ho chcel prehodiť, zrazil prechádzajúci Marchand. 33-ročného Kanaďana následne konfrontoval rozhodca.


Pittsburgh prehral posledné štyri zápasy, proti Bostonu však zvíťazil. Práve brankár Jarry bol hlavnou hviezdou tohto úspechu. Chytil 43 striel a „tučniaci“ tak vyhrali 2 : 4. 

25 sekúnd pred koncom mal Boston šancu znížiť nepriaznivý výsledok. Všetky pokusy však chytil Jarry. Po tom, čo rozhodcovia hru prerušili, malo nasledovať vhadzovanie. Brankára krátko po odpískaní napadol päsťou Brad Marchand. Rozhodcovia ho chceli za hrubosť oblúkom odprevadiť na trestnú lavicu. V momente, keď bol Marchand opäť v blízkosti Jarryho, hokejkou mu udrel do masky.



To už rozhodcovia vyhodnotili ako nešportové správanie a Marchand teda dostal trest na zvyšok zápasu, čo bol vzhľadom na ostávajúci čas paradox. Zatiaľ nie je známe, či od disciplinárnej komisie dostal trest, no dá sa predpokladať, že ho neminie. „Nedostatok disciplíny zo strany Brada,“ povedal tréner Bruins Bruce Cassidy.

Domov
Zdieľať
Diskusia