Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Nivy Centrum.
9. februára 2022, 18:30
Čas čítania 3:23
Sponzorovaný obsah

Netradičné a originálne gestá lásky, ktorými sa môžeš inšpirovať pred Valentínom

Netradičné a originálne gestá lásky, ktorými sa môžeš inšpirovať pred Valentínom
Zdroj: Nivy centrum
ZAUJÍMAVOSTI VALENTÍN
Uložiť Uložené

Môžeš nimi vyjadriť svoju obrovskú lásku, poďakovanie, ale aj prejaviť vďaku kamarátovi či rodičovi.

V pondelok je Valentín, ale tento sviatok nemusí patriť iba zamilovaným párikom. Môžeš ho poňať ako deň, keď dáš svojim najbližším, kamarátom, kolegom, ale aj domácim miláčikom najavo, ako veľmi ich máš rád. Môžeš tak urobiť valentínkou, ktorú vlastnoručne vyrobíš, chutným prekvapením alebo iným gestom lásky.

Nemáš žiaden originálny nápad, ktorý ohúri? Inšpiruj sa našimi tipmi, nájdeš medzi nimi také, ktoré ťa nebudú stáť ani euro a budú dostatočné originálne. Napríklad môžeš zanechať svoj odkaz plný citov na fasáde Nivy centra.

Zanechaj zamilovaný odkaz aj poďakovanie na stene Nív

Ak túžiš svoje city doslova vykričať do sveta a potrebuješ na to naozaj veľkolepé gesto, práve Nivy v tom môžu zohrať dôležitú úlohu. Odteraz až do Valentína sa totiž na stene budovy Nivy centra budú premietať zamilované odkazy a ty môžeš prispieť tým svojím. 

Do konca týždňa sa odkazy prehrávajú náhodne vždy v čase od pol šiestej večer do polnoci. Cez víkend a v pondelok na sv. Valentína si budeš môcť priviesť svoju lásku a v tomto čase prehrať odkaz priamo na mieste.

Nivy Centrum, Valentín
Zdroj: Nivy centrum

Pridaj svoj odkaz a hraj o darčekovú kartu v hodnote 100 €

Túžiš svojmu partnerovi vyjadriť, ako veľmi ho miluješ, máš kamošku, ktorá netuší, že k nej niečo cítiš, alebo by si rád niekomu z celého srdca poďakoval? Valentínsky odkaz môžeš venovať komukoľvek, koho máš rád, je to na tebe.

Stačí svoj odkaz nahrať na www.laskarobidivy.sk a až do sviatku sv. Valentína sa budú tieto odkazy premietať na fasáde Nív vedľa vchodu z ulice Mlynské nivy. O svoj odkaz sa môžeš podeliť s osobou, pre ktorú je určený, a budeš zaradený do žrebovania o jednu z troch darčekových kariet do Nív v hodnote 100 €

Zapojiť sa
nivy centrum, valentín
Zdroj: Nivy centrum

V tomto období sa oplatí Nivy navštíviť nielen kvôli zamilovaným odkazom, ale aj súťaži, ktorá tu aktuálne prebieha. Stačí mať aplikáciu Ahoj Nivy!, kde sa koná valentínska súťaž o hodnotné ceny, ale aj zaujímavé odmeny, ktoré potešia bez rozdielu, či si single, alebo vo vzťahu.

Priprav si zábavnú hru zloženú z rôznych indícií 

Pri vyznaniach lásky môžeš ísť na istotu a zobrať dotyčného na jeho obľúbené miesto. Urob to však úplne inak ako bežne. Priprav hru s niekoľkými indíciami, ktoré vás sem dovedú. Kým však prídete do cieľa, absolvujete pár zastávok, kde si môže nájsť prekvapenia s ďalšími indíciami. Ak to budú miesta, ktoré sa spájajú s nejakými vašimi spoločnými zážitkami, dotyčný nebude tušiť, či už ste aktuálne v cieli alebo nie. Môže to byť pokojne aj cesta mestom k zamilovanému odkazu, ktorý bude na fasáde Nív, ale aj do vašej obľúbenej reštaurácie či do kina. 

list
Zdroj: Pexels/Ron Lach

Daj bežnému darčeku úplne nový rozmer

Možno už máš dávno kúpený nejaký darček, napríklad letenku, lístok na koncert alebo niečo iné. Zamysli sa nad tým, ako môžeš tento darček niekomu darovať úplne iným, originálnym spôsobom. Napríklad ak by si niekomu kúpil lístok na koncert jeho obľúbeného interpreta, môžeš k tomu kúpiť aj nejaký merch a tváriť sa, že práve to je ten úžasný darček. Ideálne je v tomto momente tváriť sa nenápadne a hrať divadielko, ak bude náhodou sklamaný.

Dá sa to spojiť aj s predchádzajúcim bodom a ako indície nechávať dotyčnému rôzne časti z pesničiek interpreta, na ktorého koncert máš lístky, a nechať ho, nech si svoj darček doslova nájde sám. Inšpirovať sa môžeš aj týmto skvelým nápadom, o ktorom hovorí Vítek v podcaste Love is on the air.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Megan te Boekhorst

Využi svojich kamarátov

Kamaráti môžu byť pri podobných gestách lásky veľmi nápomocní. Jednak ti môžu pomôcť s prípravou, ak chystáš nejakú večeru, a jednak ich môžeš využiť na to, aby ste sa všetci tvárili, že máte spoločnú párty, ak osoba očakáva romantiku vo dvojici.

Netreba ich však podceňovať ani ako radcov, keď si v úzkych a netušíš, či poteší kytica alebo rastlinka v kvetináči, honosná večera alebo večer vo dvojici. Možno túto osobu nepoznáš dostatočne dlho, preto sa netreba báť a opýtať sa radšej jej blízkych, ktorí ju poznajú dlhšie a vedia, čo by ju mohlo potešiť. 

Nemusí to stáť veľa peňazí 

Niektoré vyznania lásky ťa nemusia stáť ani cent a dokážu potešiť viac ako nejaká honosná večera. Zober papier a pero a napíš list osobe, ktorej chceš vyjadriť svoje city. Namiesto označovania sa na sociálnych sieťach, spoločných fotiek či romantických večerí napíš na papier, prečo máš túto osobu rád, čo pre teba znamená, skrátka možno aj niečo, čo by si inokedy nahlas nepovedal.

Ak sa necítiš na rozsiahle písanie, existuje jednoduchší, no stále dostatočne romantický darček. Zober pero, prichystaj si 100 papierikov a na každý jeden napíš, prečo máš túto osobu rád, čo si na nej vážiš, a pospomínaj si aj na detaily a veci, ktoré doposiaľ nepočula. Napríklad kedy si zistil, že si do nej naozaj zamilovaný, čím ťa potešila, čo si prežíval, keď ste ešte len randili. 

Ilustračná fotografia
Ilustračná fotografia Zdroj: Unsplash/Kyle Glenn

Nezabúdaj však, že rovnako ako odkaz na fasáde Nív, aj ostatné tipy môžeš využiť, nielen ak chceš vyznať lásku svojmu partnerovi. Ak máš na srdci poďakovanie, ospravedlnenie alebo čokoľvek iné, nemusíš to robiť bežným spôsobom. Keď tomu venuješ trochu viac energie a času, osoba, pre ktorú to robíš, pochopí, že ti na nej naozaj záleží. Navyše, všetky môžeš využiť nielen počas Valentína. 

zanechaj odkaz
Domov
Zdieľať
Diskusia