Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2022, 18:34
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Ďuriš Nicholsonová nafotila Uhríka v prvej triede cestou do Bruselu. Poslušne dodržiaval opatrenia s respirátorom FFP2 na tvári

NEWS LUCIA ĎURIŠ NICHOLSONOVÁ
Uložiť Uložené

Europoslankyňa sa zabáva na tom, ako Milan Uhrík najprv burcuje ľudí k nedodržiavaniu opatrení a potom ich sám poslušne dodržiava, keď cestuje do Bruselu.

Keď predseda strany Republika nie je na Slovensku, dodržiava všetky stanovené opatrenia. Odídenca z extrémistickej ĽSNS Milana Uhríka nafotila pri ceste do Bruselu Lucia Ďuriš Nicholsonová, ktorá najprv zaznamenala, ako europoslanec nosí v interiéri rúško, a neskôr si nasadil aj respirátor, keď ho o to v lietadle požiadali.

„Hrdina Milan Uhrík nastupuje do lietadla, ale stopnú ho, lebo nemá FFP2. Letuška mu ho teda podá a on si ho poslušne nasadí. Aj hrdinovia občas musia byť OUCE. Hlavne za hranicami, kde majú úplne všetci na háku, že nejaký Uhrík sa doma hra na spidermana,“ konštatuje europoslankyňa Ďuriš Nicholsonová, ktorá v statuse potvrdila, že Uhrík vedel, že si ho fotila. 

Zároveň informovala, že predseda strany Republika cestoval do Bruselu v prvej triede, čo však nie je v prípade poslancov Európskeho parlamentu automatickým pravidlom. Ona sama cestovala v ekonomickej triede. Ďuriš Nicholsonová tvrdí, že si Uhríka fotila, kým „čakal na svoj pohár prosecca“.

Vraj sa jej Uhrík pýtal, či nepovažuje fotenie si druhého človeka za detinské, na čo odpovedala: „Fotiť pravdu a ukázať, ako klamete ľudí, nie je detinské.“

Odporúčané
Lucia Ďuriš Nicholsonová o zakladaní novej politickej strany: Rozprávam sa s Dzurindom, Miklošom aj Korčokom (Rozhovor) Lucia Ďuriš Nicholsonová o zakladaní novej politickej strany: Rozprávam sa s Dzurindom, Miklošom aj Korčokom (Rozhovor) 4. augusta 2022, 17:30

Milan Uhrík a ďalší odídenci od obžalovaného Mariana Kotlebu dlhodobo spochybňujú koronavírus, opatrenia proti šíreniu pandémie aj preventívne kroky ako očkovanie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia