Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2022, 17:22
Čas čítania 0:49
Eduard Starkbauer

MMA zápasník Miroslav Štrbák prehovoril prvýkrát po infarkte. Pozdravil rodinu i fanúšikov

MMA zápasník Miroslav Štrbák prehovoril prvýkrát po infarkte. Pozdravil rodinu i fanúšikov
Zdroj: Oktagon MMA
NEWS MMA
Uložiť Uložené

V sérii postov na Instagrame poďakoval aj zápasníkom, ktorí mu zachránili život a po infarkte poskytli prvú pomoc.

Zápasník Miroslav Štrbák dnes potešil všetkých športových fanúšikov, keď sa im prihovoril po viac ako dvoch týždňoch od osudného tréningu, pri ktorom utrpel infarkt. Počas jeho pobytu v nemocnici na verejnosť nevychádzali žiadne informácie a podľa športovej redakcie Aktualít sa vedelo len to, že nejaký čas strávil v umelom spánku na prístrojoch.

Miroslav Štrbák sériu postov na Instagrame začína so slovami: „Ahojte, už som doma s priateľkou Berenikou.“ Fanúšikov v storkách uistil, že je konečne v poriadku a za záchranu života poďakoval predovšetkým Tomášovi Deákovi, Maťovi Silymu a Igorovi Danišovi. Trojica zápasníkov organizácie Octagon Fighting Academy (OFA) sa podľa informácií Aktualít o Miroslava Štrbáka starala od incidentu až po príchod prvej záchranky a poskytla mu prvú pomoc.

 

Zápasník, ktorý má na profesionálnej úrovni bilanciu 19 : 10, vyjadril vďaku za vybavenie formalít a starostlivosť priamo v nemocnici aj svojmu bratovi Jozefovi a Jánovi Hartlovi. Na záver série postov bojovník MMA poďakoval za podporu rodine, ako aj všetkým fanúšikom, ktorí mu v čase rekonvalescencie vyjadrovali podporu na sociálnych sieťach. K svojej športovej budúcnosti sa zatiaľ Miroslav Štrbák nevyjadril.

Odporúčané
MMA zápasník Miroslav Štrbák dostal infarkt. Konšpirátori jeho zdravotný stav hádžu bez dôkazov na vakcínu MMA zápasník Miroslav Štrbák dostal infarkt. Konšpirátori jeho zdravotný stav hádžu bez dôkazov na vakcínu 5. januára 2022, 16:48

Bezprostredne po infarkte si jeho manažérka Nina Sedláková všimla, ako si ľudia v komentároch na sociálnych sieťach začali vymýšľať, že zápasník dostal infarkt v dôsledku očkovania. Tieto špekulácie vzápätí pre Refresher vyvrátila.

Domov
Zdieľať
Diskusia