Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2022, 21:02
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Kórejský remake Money Heist uvidíme už tento rok. Pozri si prvé zábery s novými hercami a maskami zlodejov

Kórejský remake Money Heist uvidíme už tento rok. Pozri si prvé zábery s novými hercami a maskami zlodejov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY MONEY HEIST KOREA
Uložiť Uložené

Kórejský Money Heist bude chcieť nadviazať na predošlé kórejské seriálové hity od Netflixu.

Money Heist od Netflixu a španielskych tvorcov sa skončil pred pár týždňami. Už tradične šlo o veľmi úspešnú sériu, ktorú si pozrelo milióny predplatiteľov. Netflix sa už dávnejšie rozhodol svet tohto seriálu rozšíriť o rôzne bonusové seriály či rovno remake. A kto iný by ho mal pripraviť než čoraz viac žiariaci filmári a herci z Južnej Kórey?

Odporúčané
Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal 17. januára 2022, 12:30

Money Heist: Korea – Joint Economic Area vyjde už tento rok a pôjde o kórejskú verziu španielskeho hitu. Nie je známe, či kórejskí tvorcovia zmenia dej, postavy alebo samotný koniec, no nejakých rozdielov sa určite dočkáme už len pre odlišnú kultúru v jednotlivých krajinách. 

Rolu Professora stvárni Yoo Ji-tae, no žiadneho z hercov zrejme nepoznáš, ak nepozeráš kórejské drámy a filmy na Netflixe. Teda okrem Park Hae-soo, ktorý stvárni Berlina a mohol si ho vidieť v Squid Game. Nižšie sa môžeš pozrieť na prvý teaser trailer, ktorý neodhaľuje nič okrem toho, že lupiči možno nebudú nosiť masky od Salvadora Dalího, ktorého preslávil práve španielsky Money Heist. Necháme sa prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia