Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
21. januára 2022, 11:30
Čas čítania 2:47
Richard Balog

Tenisky Vans sú klasika, na ktorú sa môžeš spoľahnúť. Týchto 10 párov poteší mužov aj ženy

Tenisky Vans sú klasika, na ktorú sa môžeš spoľahnúť. Týchto 10 párov poteší mužov aj ženy
Zdroj: SNS
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali najlepšie vyhotovenia známych siluet z aktuálnej ponuky.

Vans – ikonická značka tenisiek aj oblečenia, ktorá minulý rok oslávila 55. výročie svojho založenia a dnes ju pozná každý bez ohľadu na vek či pohlavie. Takto by sme v skratke charakterizovali celoživotné dielo Paula Van Dorena.

Produkty s vafľovou podrážkou sa za poslednú dekádu stali neoddeliteľnou súčasťou streetwearu a vďaka spolupráci s online obchodom Footshop sa pozrieme na aktuálnu ponuku. Nižšie nájdeš 10 párov pre mužov aj ženy, medzi ktorými sú jednoduché farebné vyhotovenia, ale aj limitované kúsky plné vzorov.  

Kompletná ponuka produktov od značky Vans v online obchode Footshop
Odporúčané
5 módnych značiek, ktoré stoja za pozornosť v roku 2022 a neuvidíš ich na každom 5 módnych značiek, ktoré stoja za pozornosť v roku 2022 a neuvidíš ich na každom 12. januára 2022, 17:30

Vans Vault Authentic LX (Savanna Spirit) – 97,95 €

Na úvod sme vybrali model Authentic LX zahalený do púštneho vzoru v kombinácii hnedých odtieňov. Dizajnérsky tím značky Vans v tomto prípade stavil na semiš a išlo o skvelú voľbu. Oceňujeme aj malý, ale výrazný detail v podobe oranžového prešívania a ikonického loga na päte. Za necelých 100 eur získaš kvalitné tenisky, ktoré navyše ľahko skombinuješ aj napriek originálnemu vzhľadu. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Old-Skool 36 DX (Anaheim Factory) – 97,95 €

Za rovnakú sumu môžeš svoju zbierku tenisiek doplniť aj o tieto superrýchle Old-Skool 36 DX s prívlastkom Epic Flame. Látkové vyhotovenie s grafickou potlačou poteší najmä mladšie ročníky, ale pri dobre zvolenom outfite si ich dokážeme predstaviť na komkoľvek. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old-Skool LX – 97,95 €

Plný počet bodov udeľujeme aj týmto jednoduchým OG Old-Skool LX s kontrastným fialovým logom na bočných stranách za rovnakú cenu. Ide o univerzálnu obuv, ktorá vyzerá dobre prakticky so všetkým, a to či už siahneš po klasických rifliach, teplákových šortkách, alebo širokých nohaviciach s vreckami.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Authentic 44 DX (Anaheim Factory) – 99,95 €

Ak by sme si mali vybrať len jeden pár v dnešnom článku, na sto percent by išlo o tieto Authentic 44 DX so štvorčekovaným vzorom. Získali si nás vďaka farebným fŕkancom na zvršku aj podrážke. Jednoduché a zároveň veľmi originálne. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Era 95 DX (Anaheim Factory) – 99,95 €

Posledný tip pre všetkých, ktorí nie sú ochotní za tenisky minúť viac ako 100 eur. Ide o najvýraznejší pár v dnešnom článku, ktorý je rozdelený do troch farebných/vzorovaných blokov. Ide o kombináciu fialovej, žltej a modrej doplnenú o grafické potlače. Jediným rušivým momentom z nášho pohľadu je početné umiestnenie loga Vans po takmer celom obvode podrážky.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Vault Style 36 LX (Savanna Spirit) – 109,95 €

Grafický vzor s názvom Savanna Spirit má v dnešnom článku dvojnásobné zastúpenie a po siluete Authentic LX si ukážeme aj model Style 36 LX zahalený do svetlých púštnych tónov. Aj v tomto prípade si nás získalo oranžové prešívanie, ktoré návrhári presunuli z päty na bočné lemovanie loga značky Vans. Už si sa rozhodol, ktorý variant skončí v tvojej zbierke?

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Style 73 DX (Anaheim Factory) – 112,95 €

Model Style 73 DX nie je ani zďaleka takým hitom ako ostatné siluety s logom Vans v dnešnom článku, avšak stojí za pozornosť, respektíve vyskúšanie. Vybrali sme biely variant z hladkej kože, do ktorého sa, veríme, zamiluješ. V online obchode Footshop je aktuálne dostupný v mužských aj ženských veľkostiach. Cena je priamoúmerná kvalite použitých materiálov. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Authentic 44 DX PW (Anaheim Factory) – 117,95 €

Silueta Authentic 44 DX v dnešnom článku po druhýkrát, a to v zaujímavej patchworkovej úprave. Na pomery značky Vans síce ide o trochu drahší produkt, avšak vzhľadom na prepracovanosť jednotlivých panelov a originálnu grafickú časť so smajlíkmi považujeme sumu pod hranicou 120 eur za férovú. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old-Skool DX x Geoff McFetridge – 127,95 €

Pomaly sa blížime do finále dnešného výberu, v ktorom sme nevynechali ani tieto farebné krásky. Ide o prácu umelca Geoffa McFetridgea, ktorý na jeden z najpredávanejších modelov značky Vans umiestnil siluety ľudských postáv vo viacerých polohách a rôzne abstraktné objekty. Výsledný produkt si získal naše srdcia a vôbec sa nenahneváme, ak ho uvidíme v uliciach.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Sk8-Hi 38 DX PW (Anaheim Factory) – 139,95 €

S patchworkom sa návrhársky tím značky Vans vyhral aj na obľúbenej siluete Sk8-Hi 38 DX. Čierny podklad doplnili o už vyššie spomínaných farebných smajlíkov, srdiečka či nápis Love & Happiness. V online obchode Footshop sú dostupné len v ženských veľkostiach a v prípade, že si ochotná minúť za tenisky 140 eur, s kúpou zbytočne neváhaj. 

Footshop
Zdroj: Footshop
Kompletná ponuka produktov od značky Vans v online obchode Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup v online obchode Footshop.
Domov
Zdieľať
Diskusia