Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2022, 20:00
Čas čítania 1:24
Martin Adam Pavlík

TOP 3 v stredu: vláda schválila režim OP+, spor Karlosa Vémolu s Lelou Ceterovou pokračuje a kotlebovci prehrali súd

TOP 3 v stredu: vláda schválila režim OP+, spor Karlosa Vémolu s Lelou Ceterovou pokračuje a kotlebovci prehrali súd
Zdroj: Refresher
REFRESHER TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Toto sú top udalosti dnešného dňa.

Čaká nás prísnejší režim OP+

Slovensko upúšťa od covid automatu, nové opatrenia, platné od stredy 19. januára, budú platiť pre celé územie krajiny rovnako. Riaditeľ Inštitútu zdravotných analýz Ministerstva zdravotníctva SR Matej Mišík tvrdí, že dôvodom je rýchlosť šírenia novej mutácie a nepredvídateľnosť situácie.

Lengvarský
Zdroj: TASR


Režim OP+ bude platiť na najrizikovejších miestach. Na tie sa dostanú len osoby, ktoré spĺňajú podmienky režimu OP a zároveň buď majú booster dávku očkovania, alebo prekonali koronavírus, prípadne majú čerstvý test. Celý prehľad nájdeš tu.

Spor Vémolu s Ceterovou naberá na sile

Lela Ceterová, s ktorou má český Terminátor dve deti, si stojí za tým, že Vémola ju napadol, a plánuje ísť na políciu. Ako píšu Športky.sk, priliala olej do ohňa svojím ostrým vyjadrením, ktoré verejne pridala na Instagram cez účet svojej kamarátky, čo ju u seba prichýlila.

Vémola
Zdroj: lela_ceterova_official/IG


„Teraz musím písať z mobilu Kamilky, ktorá ma prichýlila u seba doma aj s dvoma malými deťmi. Po tom, čo si ma zbil, keď som mala v náručí malého Rockyho, mám z teba strach. Ešte si mi zobral aj môj mobil... Neviem sa nikomu dovolať ani ísť na svoj Instagram. S nikým som nič nemala... Si chorý, žiarlivý človek,“ napísala Ceterová podľa portálu cez kamarátkin mobil. Viac si prečítaš tu.

Irena Biháriová vyhrala súd proti kotlebovcom

Predsedníčka mimoparlamentnej strany Progresívne Slovensko vyhrala súd proti kotlebovcom. „Včera mi dal za pravdu aj Okresný súd v Banskej Bystrici. ĽSNS sa mi musí ospravedlniť vo svojich novinách, na svojej webovej stránke a zaplatiť mi 5 000 eur ako náhradu za ujmu,“ informovala na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. 

Irena Bihariová.
Irena Bihariová. Zdroj: TASR

Irena Biháriová podala trestné oznámenie v súvislosti so straníckymi novinami ĽSNS, v ktorých strana Mariana Kotlebu tvrdila, že šéfka strany je „cigánska fanatička“, ktorá od ministerky školstva Lubyovej poberala tisíce eur na dotáciách a chodila za ne presadzovať „zvrhlú agendu“ deťom do škôl. Viac si prečítaš tu.

Instagramový post dňa: Foo Fighters si zahrajú v horore

Členovia rockovej kapely predstavili prvý oficiálny trailer na film Studio 666. Pôjde o komediálny horor, zrežíroval ho BJ McDonnell a do kín sa dostane vo februári. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Foo Fighters (@foofighters)



Domov
Zdieľať
Diskusia