Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Effectix.
12. januára 2022, 13:09
Čas čítania 1:40
Sponzorovaný obsah

Carneo spúšťa novoročné zľavy. Ponúka hodinky, fitnes náramky, slúchadlá a reproduktory s až 50 % zľavou

Carneo spúšťa novoročné zľavy. Ponúka hodinky, fitnes náramky, slúchadlá a reproduktory s až 50 % zľavou
Zdroj: Carneo.sk
TECH MÚDRA DOMÁCNOSŤ
Uložiť Uložené

Chytré vychytávky Carneo teraz môžeš kúpiť až o polovicu lacnejšie.

Nestihli ste niektoré darčeky objednať do Vianoc? Nezúfajte, pretože Carneo má pre vás skvelé novoročné zľavy až do 50 %. Potešte seba alebo blízkych štýlovými a praktickými smart zariadeniami a vychytávkami, ktoré si za maximálne výhodné ceny môžete zakúpiť od 03. 01. do 16. 01. 2022. Novoročné výpredaje majú všetci radi, takže ak máte už dlhšie vyhliadnuté nejaké zariadenie, neváhajte a objednajte si ho, kým je dostupné za super cenu.

Carneo Vital+ Bluetooth váha

Vianoce a Nový rok sú sviatkami radosti, zábavy i hojnosti. Veľa ľudí si po dňoch plných výdatného jedla a zákuskov potrebuje opäť strážiť svoju kondíciu a hmotnosť. Ak vám doma chýba kvalitná a moderná váha, Carneo má teraz jednu v 30 % zľave.

váha, chytrá váha
Zdroj: Carneo.sk

Carneo Vital+ Bluetooth nie je len taká obyčajná váha, okrem merania telesnej hmotnosti má mnoho iných vlastností ako meranie telesného tuku, výpočet BMI indexu, informácia o množstve svalov, obsah vody v tele, bazálny metabolizmus a viscerálny tuk. Každý športovo založený človek ocení možnosť prepojiť váhu s mobilnou aplikáciou Carneo Fit, ktorá namerané údaje zobrazuje v prehľadných štatistikách a grafoch.

Slúchadlá a reproduktory

Kvalitná hudba si zaslúži byť prehrávaná cez špičkové slúchadlá, ktoré sú teraz v 35 % zľave. Slúchadlá Carneo S5 sa stanú štýlovým spoločníkom, či už ste doma, alebo na cestách. Vďaka bluetoothu ich jednoducho a rýchlo spárujete so smartfónom a nebudú vás otravovať žiadne zbytočné káble. Na výber máte čierne, čierno-modré a čierno-červené vyhotovenie.

Sluchátka, Carneo
Zdroj: Carneo.sk

Ak si radi vychutnávate hlasnú hudbu s priateľmi a chýba vám kvalitný reproduktor, oplatí sa využiť novoročné zľavy. Prenosný reproduktor Carneo TwinDragon vytvorí na každej akcii s priateľmi či blízkymi tú pravú atmosféru. Hudba a kvalitný zvuk na spoločných stretnutiach skrátka nemôžu chýbať.

Carneo
Zdroj: Carneo.sk

Smart náramky

Vyznávačov zdravého životného štýlu a fitnes určite zaujmú šikovné smart náramky, ktoré teraz Carneo ponúka v 30 % až 50 % zľavách. Ktorý bude ten váš? Medzi obľúbené kúsky patrí smart náramok Carneo Slickfit Oxygen, ktorý je k dispozícii v čiernom a striebornom vyhotovení. Ide o luxusný kúsok s kvantom funkcií – ponúka osem športových režimov, monitoruje kvalitu spánku, meria tepovú frekvenciu, počet spálených kalórií, krvný tlak a veľa ďalšieho.

Carneo, smart watch
Zdroj: Carneo.sk

Ak preferujete obdĺžnikové ciferníky, iste vás zaujme strieborný smart náramok Carneo Slimfit+ s farebným displejom a pohodlným silikónovým remienkom. Táto vychytávka sa stane vaším každodenným spoločníkom pri športových a pohybových aktivitách a pomôže vám s organizáciou dňa. Môžete ho mať na ruke nonstop, pekne ladí k športovému i elegantnému oblečeniu. Pokiaľ hľadáte minimalistický kúsok nabitý všemožnými funkciami, náramky ako Carneo H-Life alebo Carneo G-Fit+ splnia vaše očakávania.

smart watch, Carneo
Zdroj: Carneo.sk

Pre viac informácií o aktuálnych zľavách kliknite na akcie v eshope Carneo.

Domov
Zdieľať
Diskusia