Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Kamila Šebestová Daniel Mikolášik
26. decembra 2021, 14:53
Čas čítania 1:25

Wonder Woman Gal Gadot zdieľala fotku slovenskej cosplayerky. Neverila som vlastným očiam, hovorí Slovenka

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Wonder Woman Gal Gadot zdieľala fotku slovenskej cosplayerky. Neverila som vlastným očiam, hovorí Slovenka
Zdroj: so súhlasom M. Michalovičovej

Cosplayerke Mrs. Physiotherapist stúpol počet followerov o 2-tisíc.

Aj superhrdinky sa dávajú očkovať. Dôkazom toho je príspevok hereckej hviezdy Gal Gadot, ktorá na svojom instagramovom účte zdieľala fotografiu slovenskej cosplayerky Mrs. Physiotherapist. Dáva sa na nej očkovať treťou dávkou v kostýme Wonder Woman. 

„Jedna z mojich najobľúbenejších vecí na Wonder Woman je jej neuveriteľný vplyv na tento svet,“ napísala herečka Gal Gadot k fotke Mrs. Physiotherapist. „Je úžasné vidieť, ako veľmi ju milujete a ako to dávate najavo,“ dodala. Slovenskej cosplayerke odvčera stúpol počet followerov o dvetisíc. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gal Gadot (@gal_gadot)

Miriam Michalovičová (Mrs. Physiotherapist) si na tretie očkovanie obliekla kostým Wonder Woman, pretože očkovať sa podľa nej dávajú aj superhrdinky. V kostýme Wonder Woman chcela ísť už pri prvej dávke, no podľa jej slov sa „nestretla s pochopením.“ Teraz sa jej podarilo dať zaočkovať v prezlečení za Wonder Woman. 

„Ako zdravotníčka a ‚slovenská Wonder Woman‘ by som mala ísť príkladom, a keďže zdravie máme iba jedno, treba si ho chrániť,“ povedala Mrs. Physiotherapist pre Refresher. 

11. augusta 2023, 17:00 Čas čítania 2:29 RECENZIA: Heart of Stone RECENZIA: Heart of Stone

„Nikdy som to nevidela tak, že tou fotografiou niekoho presviedčam. No bola som veľmi rada, keď mi ľudia posielali fotky a správy, že už aj oni boli na očkovaní,“ dodala.

Keď Gal Gadot zdieľala jej fotografiu na Instagrame so 70 miliónmi followerov, najskôr vôbec nechápala, čo sa deje. 

„Keď som uvidela, že si ma Gal Gadot pridala na svoj príspevok, neverila som vlastným očiam,“ opísala Mima v rozhovore. „Začalo mi vyskakovať jedno upozornenie za druhým.“

Fotku pridala pred mesiacom a označila na nej Gal Gadot. Herečka ju zdieľala až teraz. 

„Vyhŕkla mi aj slzička od šťastia, keďže veľa ľudí ma za tú fotku hejtovalo pre očkovanie,“ povedala nám Mrs. Physiotherapist. „Teraz som veľmi šťastná a poctená, že som zaujala aj Gal.“ Dodala, že Gal Gadot je podľa nej jedna z najlepších herečiek a v role Wonder Woman si nevie predstaviť žiadnu inú. 

Miriam Michalovičovú bavilo prezliekať sa za rôzne postavy už v detstve. Záľuba ju pohltila natoľko, že v roku 2016 sa začala venovať cosplayu profesionálne. Odvtedy už do svojich kostýmov vrazila nemalé peniaze. Jej doménou sú najmä postavy z komiksov, predovšetkým od DC a Marvelu. Okrem cosplayu sa venuje fyzioterapii. Ak sa chceš o Mrs. Physiotherapist dozvedieť viac, prečítaj si tento rozhovor

Cosplayerka Mima.
Cosplayerka Mima. Zdroj: archív M. Michalovičovej
20. októbra 2019, 17:23 Čas čítania 0:00 Cosplayerka Mima: Väčšina mužov ma sleduje kvôli prsiam. Naživo sa ma však boja (Rozhovor) Cosplayerka Mima: Väčšina mužov ma sleduje kvôli prsiam. Naživo sa ma však boja (Rozhovor)
Domov
Zdieľať
Diskusia