Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Footshop.
18. decembra 2021, 13:30
Čas čítania 1:47
Sponzorovaný obsah

Chceš rozžiariť svoj outfit? Nové farebné modely od značky Converse sa postarajú o obdivné pohľady všetkých okoloidúcich

MÓDA STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Modely Chuck Taylor CX a Run Star Motion nájdeš vo Footshope.

Ikonické tenisky Converse dnes netreba nikomu predstavovať. Stali sa akýmsi symbolom pohodového životného štýlu, zábavy aj rebelských postojov. Milujeme ich, pretože sú univerzálne, ľahko kombinovateľné a mnohými považované sa nestarnúcu klasiku, ktorá nikdy nevyjde z módy. Asi s nami budeš súhlasiť, že nadčasovou legendou je napríklad obľúbený model Chuck Taylor All Star, ktorý si ľudia obúvajú už neuveriteľných sto rokov

Inovatívne vynovené a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým

Ak už tento model s nesmrteľnou siluetou vlastníš, zaručene sa ti bude páčiť aj jeho nová a omnoho pohodlnejšia verzia. Značka Converse sa rozhodla nadviazať na storočnú tradíciu týchto pláteniek a vytvorila modely s výraznými neónovými podrážkami Chuck Taylor All Star CX, ktoré vďaka novým technológiám a inovatívnym materiálom doslova menia hru. Sú totiž komfortnejšie ako kedykoľvek predtým. Už dávno teda neplatí, že sú conversky nepohodlné. V týchto totiž zaručene vydržíš celý deň.

Converse CX
Zdroj: Converse

Tenisky CX sa navyše úplne jednoducho obúvajú aj vyzúvajú. Sú vyrobené z inovatívnej strečovej látky a odľahčenej CX peny. Majú tiež mnoho malých detailov, vďaka ktorým pôsobia naozaj netradične. Pútko nad pätou ti zabezpečí flexibilitu pri rýchlom obúvaní a zaujímavá podrážka z polopriehľadnej gumy sa zase postará o zvedavé aj obdivné pohľady okoloidúcich.

Converse CX
Zdroj: Converse

Oslavujú sebavyjadrenie každého z nás

Druhou novinkou je model Run Star Motion. Ten podľa tvorcov odráža energiu ulice a dynamického mestského života. Aj napriek tomu, že sú Run Star Motion výrazné a na prvý pohľad masívne, chôdza, beh alebo akýkoľvek iný pohyb v nich bude naozaj ľahký a rýchly, pretože majú premyslenú odľahčenú penovú podrážku. Značka ju vyvinula tak, aby dokázala maximálne utlmiť všetky nepríjemné nárazy počas tvojho pohybu.

Vystúp z davu s Run Star Motion

A ak túžiš naozaj vystúpiť z davu, odporúčame ti Run Star Motion v limetkovozelenom vyhotovení. V týchto výrazných teniskách s masívnou podrážkou budeš jednoducho neprehliadnuteľný. Ďalším materiálom, ktorý bol na tieto tenisky použitý, je nylon, ktorý tvorí väčšinu tohto modelu. Teda okrem jazyka. Ten je vytvorený z pevného a odolného ripstopu.

Converse CX
Zdroj: Converse

Run Star Motion sa navyše sofistikovane hrajú s detailmi, a to napríklad s reflexnými prvkami, výrazným pruhom nad pätou alebo s motívom ikonickej hviezdy. Tieto tenisky sú určené najmä pre tých, ktorí chcú dať svetu jasne a štýlovo najavo, že sa farieb ani netradičných spracovaní neboja. A aj keď ich futuristický dizajn pripadá niekomu prehnaný, tvorcovia tvrdia, že práve ním sa snažili osláviť a vyzdvihnúť sebavyjadrenie každého z nás

Ak ťa tieto nové modely zaujali, môžeš si ich kúpiť vo Footshope. Jednoznačne ti odporúčame, aby si dobre preskúmal všetky farebné kombinácie, ktoré v e-shope majú. Možno totiž nájdeš práve také tenisky, ktoré dokonale vyjadria to, aký si. A navyše si môžeš byť istý, že v nich budeš neprehliadnuteľný, štýlový a originálny za každých okolností.

ChCem nové Conversky
Domov
Zdieľať
Diskusia